Ostalo je još samo 3 dana do početka SEMPL konferencije

Ostalo je još samo 3 dana do početka SEMPL konferencije

Za nedelju dana, 24. novembra 2016, u GH Bernardin u Portorožu počeće 18. konferencija medijskih trendova SEMPL.

Tokom dva dana učesnici će imati priliku da slučaju izlaganja dvadeset međunarodnih stručnjaka iz oblasti medija, marketinga i komunikacija i učestvuju na šest praktičnih radionica.

Ljubljana, 18. novembra 2016. – U svom osamnaestom izdanju konferencija medijskih trendova SEMPL, na kojoj organizatori očekuju oko 1000 učesnika iz svih država jadranskog regiona, će ugostiti oko dvadeset međunarodnih govornika koji će izložiti aktuelne trendove u medijsko-komunikacionoj branši. Paralelno će biti organizovano šest praktičnih radionica, a kao i svake godine i ovog puta će biti dodeljene nagrade Sempler najboljim medijskim strategijama godine, kao i dve nagrade TOP SEMPL medijskom menadžeru godine i medijskoj zvezdi budućnosti.

Konferenciju će prilogom o snazi strateškog kazivanja priča otvoriti Kindra Holl, američki stručnjak za storytelling, a dr. Sebastian Wernicke, naučnik za podatke u nemačkom savetodavnom društvu Solon, će se posvetiti pitanju u kolikoj meri se prilikom donošenja poslovnih odluka možemo osloniti na velike baze podataka. Mnogo pažnje se sigurno privući i provokativni britanski preduzetnik Sheridan Shed Simove, poznat između ostalog po tome da je pokušao da svoje ime promeni u Bog i da uvede sopstvenu valutu ego. U svetlu nedavnih američkih predsedničkih izbora biće zanimljiva i Dorie Clark, savetnica za komunikacije u predsedničkoj kampanji Howarda Deana 2004. godine, inače vanredna profesorka u poslovnoj školi Fuqua američkog univerziteta Duke. Na SEMPL-u će govoriti o tome kako razviti prodorne i prelomne ideje, po kojima ćete postati poznati i izdvojiti se iz proseka na prepunom tržištu.

Conor Mullen, komercijalni direktor digitalnog odeljenja irske nacionalne radiotelevizije RTÉ, posvetiće se istinama i zabludama o programatičnom oglašavanju, a Sumi Chumpuree-Reyntjes, rukovodilac prodaje za Srednju i Istočnu Evropu u preduzeću za tehnologiju oglašavanja Unruly, otkriće tajne stvaranja viralnih oglasa pomoću takozvanog “emotivnog ciljanja”.

O novim, uspešnim poslovnim modelima govoriće Jure Gostiša, direktor digitalnog razvoja u časopisu Finance, Fredrik Andersson, glavni direktor razvoja proizvoda u švedskoj medijskoj kući “Bonnier Business to Business”, Victor Croitoru, regionalni direktor za razvoj novih poslova i strategiju za Istočnu i Srednju Evropu u medijskoj agenciji IPG Mediabrands iz Rumunije, kao i George Bethell, glavni strateg za kanale komunikacije u medijskoj agenciji PHD iz Velike Britanije.

Izvor: GdeInvestirati
Previous Facebook otvara sedište u Londonu sa 500 radnih mesta
Next Jorgovanka Tabaković: Smanjen fiskalni deficit, inflacija stabilna, povećana projekcija rasta BDP-a

You might also like

Preduzetništvo 0 Comments

Srbija subvencioniše turizam sa više od 700 miliona dinara

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija raspisalo je konkurs za dodelu subvencija i dotacija namenjenih za projekte razvoja turizma u 2017. godini.

Primeri iz prakse 0 Comments

Žene i muškarci u biznisu – kome je teže?

Jedan je od neiskorišćenih resursa privrednog razvoja je žensko preduzetništvo koje ima ogromne potencijale za razvoj, zaključak je današnjem panelu održanom danas u Ušće šoping centru u Beogradu.

Preduzetništvo 0 Comments

Proizvodnja leda postala unosan biznis

U ugostiteljstvu RS traži se kocka leda više u letnjim danima, a potražnja ne jenjava ni zimi.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply