Ostalo je još samo 3 dana do početka SEMPL konferencije

Ostalo je još samo 3 dana do početka SEMPL konferencije

Za nedelju dana, 24. novembra 2016, u GH Bernardin u Portorožu počeće 18. konferencija medijskih trendova SEMPL.

Tokom dva dana učesnici će imati priliku da slučaju izlaganja dvadeset međunarodnih stručnjaka iz oblasti medija, marketinga i komunikacija i učestvuju na šest praktičnih radionica.

Ljubljana, 18. novembra 2016. – U svom osamnaestom izdanju konferencija medijskih trendova SEMPL, na kojoj organizatori očekuju oko 1000 učesnika iz svih država jadranskog regiona, će ugostiti oko dvadeset međunarodnih govornika koji će izložiti aktuelne trendove u medijsko-komunikacionoj branši. Paralelno će biti organizovano šest praktičnih radionica, a kao i svake godine i ovog puta će biti dodeljene nagrade Sempler najboljim medijskim strategijama godine, kao i dve nagrade TOP SEMPL medijskom menadžeru godine i medijskoj zvezdi budućnosti.

Konferenciju će prilogom o snazi strateškog kazivanja priča otvoriti Kindra Holl, američki stručnjak za storytelling, a dr. Sebastian Wernicke, naučnik za podatke u nemačkom savetodavnom društvu Solon, će se posvetiti pitanju u kolikoj meri se prilikom donošenja poslovnih odluka možemo osloniti na velike baze podataka. Mnogo pažnje se sigurno privući i provokativni britanski preduzetnik Sheridan Shed Simove, poznat između ostalog po tome da je pokušao da svoje ime promeni u Bog i da uvede sopstvenu valutu ego. U svetlu nedavnih američkih predsedničkih izbora biće zanimljiva i Dorie Clark, savetnica za komunikacije u predsedničkoj kampanji Howarda Deana 2004. godine, inače vanredna profesorka u poslovnoj školi Fuqua američkog univerziteta Duke. Na SEMPL-u će govoriti o tome kako razviti prodorne i prelomne ideje, po kojima ćete postati poznati i izdvojiti se iz proseka na prepunom tržištu.

Conor Mullen, komercijalni direktor digitalnog odeljenja irske nacionalne radiotelevizije RTÉ, posvetiće se istinama i zabludama o programatičnom oglašavanju, a Sumi Chumpuree-Reyntjes, rukovodilac prodaje za Srednju i Istočnu Evropu u preduzeću za tehnologiju oglašavanja Unruly, otkriće tajne stvaranja viralnih oglasa pomoću takozvanog “emotivnog ciljanja”.

O novim, uspešnim poslovnim modelima govoriće Jure Gostiša, direktor digitalnog razvoja u časopisu Finance, Fredrik Andersson, glavni direktor razvoja proizvoda u švedskoj medijskoj kući “Bonnier Business to Business”, Victor Croitoru, regionalni direktor za razvoj novih poslova i strategiju za Istočnu i Srednju Evropu u medijskoj agenciji IPG Mediabrands iz Rumunije, kao i George Bethell, glavni strateg za kanale komunikacije u medijskoj agenciji PHD iz Velike Britanije.

Izvor: GdeInvestirati
Previous Facebook otvara sedište u Londonu sa 500 radnih mesta
Next Jorgovanka Tabaković: Smanjen fiskalni deficit, inflacija stabilna, povećana projekcija rasta BDP-a

You might also like

Preduzetništvo 0 Comments

Pokeburgeri, posebno kreirani burgeri inspirisani pokemonima donose zaradu

Vlasnici malog restorana u australskom Sydneyju smislili su originalan način kako zaraditi na ovome globalnom fenomenu.

Najvažnije vesti 0 Comments

Subvencije za domaće firme dale tri puta više radnih mesta nego što je planirano

Iako je planom Ministarstva privrede bilo predviđeno da se kroz ta 72 projekta za subvencionisanje preduzeća u Srbiji zaposli 12.383 radnika, posao je dobilo čak tri puta više ljudi, kaže

Preduzetništvo 0 Comments

Sigurna zarada od malog ulaganja u lincuru

Pre sedam godina, Dejan Krstojević iz Lisine posadio je lincuru na desetak ari, čija se cena osušenog korena kreće od 10 do 12 evra, a za sveži je nešto manja.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply