NIS učesnik na sajmu poslova i stručnih praksi “Jobfair 16”

NIS učesnik na sajmu poslova i stručnih praksi “Jobfair 16”

Kompanija NIS učestvuje na Sajmu poslova i stručnih praksi “Jobfair 16 – Kreiraj svoju budućnost” koji se organizuje u Zgradi tehničkih fakulteta u Beogradu. 

Cilj ove manifestacije je da se studentima i diplomcima tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta predstave mogućnosti stručnog usavršavanja i razvoja karijere u kompanijama koje posluju u našoj zemlji.

Foto: nis.eu

Foto: nis.eu

Štand NIS-a je tokom dva dana trajanja manifestacije, danas i sutra, otvoren za sve zainteresovane mlade stručnjake i buduće diplomce koji na jednom mestu mogu da dobiju više informacija o mogućnostima zaposlenja i programima stručnih praksi u kompaniji. Takođe, oni ovde mogu da predaju i svoje radne biografije, kao i da kroz direktan dijalog sa stručnjacima NIS-a iz oblasti ljudskih resursa dobiju savete o kompetencijama, znanjima i veštinama kojima treba da raspolaže budući član tima jedne od vodećih energetskih kompanija u regionu.

Svi posetioci NIS-ovog štanda moći će da se detaljnije informišu i o programima kompanije “NIS šansa” i “Studentska praksa” koji su namenjeni upravo mladim stručnjacima bez radnog iskustva, kao i studentima završnih godina obrazovnih ustanova. Kako bi obezbedila svoj dugoročni razvoj, kompanija NIS, kao jedan od najvećih i najpoželjnijih poslodavaca u Srbiji, i na ovaj način podstiče angažovanje i usavršavanje mladih stručnjaka različitih profila.

Izvor: GdeInvestirati/Blic
Previous Azijske berze blago skočile, dolar bez promene
Next Firma u Danskoj uvela šestočasovni radni dan

You might also like

Karijera 0 Comments

Slovačka ubrzala postupak izdavanja radnih dozvola, nove olakšice za radnike izvan EU

Slovački parlament je posle skandala sa prevarnim radnicima iz Srbije koje su u fabrike u Slovačkoj dovodile sumnjive agencije, usvojio izmene Zakona o strancima kojima ubrzava postupak izdavanja radnih dozvola,

Karijera 0 Comments

Posao je najbitniji put do boljeg životnog standarda

Na današnjem skupu “Promovisanje inkluzije u Srbiji: dijagnostika i politike” zaključeno je da su zaposlenje i posao najbitniji faktori koji utiču na mobilnost i blagostanje u nekom društvu.

Karijera 0 Comments

Inspekcija rada i na svadbama, na meti snimatelji, fotografi, muzičari

Zakonom o inspekcijskom nadzoru, inspektori u kontroli rada na crno dobili su nova, mnogo veća ovlašćenja, Od sada će moći da kontrolišu i neregistrovane privredne subjekte, a uz naredbu suda

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply