NIS učesnik na sajmu poslova i stručnih praksi “Jobfair 16”

NIS učesnik na sajmu poslova i stručnih praksi “Jobfair 16”

Kompanija NIS učestvuje na Sajmu poslova i stručnih praksi “Jobfair 16 – Kreiraj svoju budućnost” koji se organizuje u Zgradi tehničkih fakulteta u Beogradu. 

Cilj ove manifestacije je da se studentima i diplomcima tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta predstave mogućnosti stručnog usavršavanja i razvoja karijere u kompanijama koje posluju u našoj zemlji.

Foto: nis.eu

Foto: nis.eu

Štand NIS-a je tokom dva dana trajanja manifestacije, danas i sutra, otvoren za sve zainteresovane mlade stručnjake i buduće diplomce koji na jednom mestu mogu da dobiju više informacija o mogućnostima zaposlenja i programima stručnih praksi u kompaniji. Takođe, oni ovde mogu da predaju i svoje radne biografije, kao i da kroz direktan dijalog sa stručnjacima NIS-a iz oblasti ljudskih resursa dobiju savete o kompetencijama, znanjima i veštinama kojima treba da raspolaže budući član tima jedne od vodećih energetskih kompanija u regionu.

Svi posetioci NIS-ovog štanda moći će da se detaljnije informišu i o programima kompanije “NIS šansa” i “Studentska praksa” koji su namenjeni upravo mladim stručnjacima bez radnog iskustva, kao i studentima završnih godina obrazovnih ustanova. Kako bi obezbedila svoj dugoročni razvoj, kompanija NIS, kao jedan od najvećih i najpoželjnijih poslodavaca u Srbiji, i na ovaj način podstiče angažovanje i usavršavanje mladih stručnjaka različitih profila.

Izvor: GdeInvestirati/Blic
Previous Azijske berze blago skočile, dolar bez promene
Next Firma u Danskoj uvela šestočasovni radni dan

You might also like

Karijera 0 Comments

Zlatibor Lončar: Posao za 200 do 300 zdravstvenih radnika do Nove godine

Do Nove godine će preko konkursa biti zaposleno 200 do 300 zdravstvenih radnika, uglavnom lekara, izjavio je ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

Karijera 0 Comments

Budućim studentima ETF najzanimljiviji zbog IT-a

Glavni razlozi što je prvog dana upisa na beogradski Elektrotehnički fakultet stiglo čak 1.200 elektronskih prijava jesu, brzo zapošljavanje i odlazak u inostranstvo.

Karijera 0 Comments

Vlada Srbije pokreće projekat prekvalifikacije za IT sektor

Do aprila ove godine treba da započne pilot projekat za prekvalifikaciju 100 polaznika za rad u IT sektoru, saopšteno je danas iz Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply