NIS učesnik na sajmu poslova i stručnih praksi “Jobfair 16”

NIS učesnik na sajmu poslova i stručnih praksi “Jobfair 16”

Kompanija NIS učestvuje na Sajmu poslova i stručnih praksi “Jobfair 16 – Kreiraj svoju budućnost” koji se organizuje u Zgradi tehničkih fakulteta u Beogradu. 

Cilj ove manifestacije je da se studentima i diplomcima tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta predstave mogućnosti stručnog usavršavanja i razvoja karijere u kompanijama koje posluju u našoj zemlji.

Foto: nis.eu

Foto: nis.eu

Štand NIS-a je tokom dva dana trajanja manifestacije, danas i sutra, otvoren za sve zainteresovane mlade stručnjake i buduće diplomce koji na jednom mestu mogu da dobiju više informacija o mogućnostima zaposlenja i programima stručnih praksi u kompaniji. Takođe, oni ovde mogu da predaju i svoje radne biografije, kao i da kroz direktan dijalog sa stručnjacima NIS-a iz oblasti ljudskih resursa dobiju savete o kompetencijama, znanjima i veštinama kojima treba da raspolaže budući član tima jedne od vodećih energetskih kompanija u regionu.

Svi posetioci NIS-ovog štanda moći će da se detaljnije informišu i o programima kompanije “NIS šansa” i “Studentska praksa” koji su namenjeni upravo mladim stručnjacima bez radnog iskustva, kao i studentima završnih godina obrazovnih ustanova. Kako bi obezbedila svoj dugoročni razvoj, kompanija NIS, kao jedan od najvećih i najpoželjnijih poslodavaca u Srbiji, i na ovaj način podstiče angažovanje i usavršavanje mladih stručnjaka različitih profila.

Izvor: GdeInvestirati/Blic
Previous Azijske berze blago skočile, dolar bez promene
Next Firma u Danskoj uvela šestočasovni radni dan

You might also like

Karijera 0 Comments

Lidl traži više od 1.000 prodavaca širom Srbije

Kompanija Lidl Srbija sutra raspisuje konkurs za zapošljavanje više od 1.000 prodavaca u velikom broju gradova širom Srbije.

Karijera 0 Comments

Konkurs za najbolje biznis ideje, nagrada milion evra

Predstavnici Privredne komore Srbije (PKS) I Nemačkog investicionog fonda (Foundcenter Investment) pozvali su sve zainteresovane koji imaju dobre biznis ideje da se prijave na konkurs “CATCH Pitch Challenge”.

Karijera 0 Comments

Pekari i burek majstori među najtraženijim zanimanjima u Srbiji

Dobri pekari i burek majstori uvek su traženi u Srbiji.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply