Coca-Cola povukla svoje proizvode iz Konzuma zbog spora

Coca-Cola povukla svoje proizvode iz Konzuma zbog spora

Kompanija Coca-Cola povukla je iz svih prodavnica hrvatskog trgovinskog lanca Konzum u Bosni i Hercegovini svoje proizvode, prenosi portal Klix.ba.

Kako dodaje, već punih sedam dana traje postepeno povlačenje svih proizvoda Coca-Cola iz svih maloprodajnih objekata Konzumove prodajne mreže širom BiH, uključujući sva gazirana i negazirana pića, ali i vodu.

Na policama Konzuma, koji je deo Agrokora, u Sarajevu više nema nijednog Coca-Colinog proizvoda, a jedan od radnika Konzuma je rekao za portal Klix da je kompanija pre 15 dana obustavila dostavu robe, dok je pre pet dana povukla proizvode koji su ranije dopremljeni, a nisu bili prodati.

Nezvanično, razlog za povlačenje proizvoda iz Konzuma je spor oko plaćanja, odnosno kašnjenje Konzuma u isplati dospelih faktura.

Iz Konzuma i Coca-Cole nisu želeli da za portal Klix zvanično komentarišu razloge spora, kao ni ostale detalje vezane za slučaj, navodi se u tekstu.

Izvor: GdeInvestirati/B92
Previous Volkswagen otpušta još 25.000 radnika
Next Air France KLM: Promotivni letovi za Latinsku Ameriku, Afriku i Aziju

You might also like

Najvažnije vesti

Sindikat “Nezavisnost”: Nijedna ponuda za Galeniku nije adekvatna

Zaposleni u nekadašnjem farmaceutskom gigantu Galenika nisu zadovoljni uslovima koje su ponudili potencijalni strateški partneri.  Ove ponude smatraju – neadekvatnim.

Kompanije

Usvojena Uredba koja omogućava nesmetanu gradnju vetroparkova u Srbiji

Investitori će od sada moći nesmetano da grade vetroparkove u Srbiji, jer je Vlada Srbije usvojila neophodnu Uredbu za “zelenu energiju”.

Banke i finansije

Sberbank ostvarila profitabilnost od 84 odsto

Sberbank Srbija saopštila je danas da je zabeležila porast profitabilnosti od 84 odsto i ostvarila dobit od 802.9 miliona dinara u 2017. godini.