ICT Hub Startup: Otvoren novi konkurs za IT preduzetnike

ICT Hub Startup: Otvoren novi konkurs za IT preduzetnike

Svi koji žele da pokrenu sopstveni IT biznis imaju priliku da se prijave na ICT Hub Startup program, predstave svoju preduzetničku ideju i potencijalno dobiju sva potrebna znanja i podršku za realizaciju svog projekta.

Program obuhvata obuke i radionice u trajanju od sedam meseci, a odabrani timovi će dobiti i priliku da se povežu sa relevantnim stručnjacima i potencijalnim investitorima iz oblasti informacionih tehnologija. Kriterijumi za izbor su originalnost, izvodljivost i tržišna relevantnost ideje, kao i kapacitet članova tima da je realizuju. Pet posebno odabranih timova će imati i priliku da besplatno prođu ceo program.

ICT Hub Startup program već treću godinu za redom timovima s inovativnim idejama obezbeđuje sticanje znanja, veština i podršku kako bi svoju ideju testirali na tržištu. Obuke i radionice vode neki od najuspešnijih tehnoloških preduzetnika sa velikim iskustvom. Osim obuka i redovnog individualnog savetovanja sa mentorima ICT Hub-a, za razvoj svog projekta, timovi će imati na raspolaganju i dodatnu savetodavnu pravnu, knjigovodstvenu, HR i marketinšku podršku koja će im biti od značaja kod pokretanja startupa.

„Timovi s kojima smo radili u prethodne dve generacije polaznika startup programa potvrdili su to da su ljudi u Srbiji veoma kreativni, inovativni i ambiciozni i dodatno nas osnažili u želji da nastavimo sa podrškom njihovim idejama. Okupili smo tim relevantnih stručnjaka i radujemo se novim dobrim idejama, kontaktima i naravno – realizaciji uspešnih preduzetničkih priča. U saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta, a u okviru projekta „Podrška tehnološkom preduzetništvu mladih“ obezbedili smo i stipendije za pet timova“, rekao je Kosta Andrić, izvršni direktor ICT Hub-a.

Prijave na konkurs traju do 26. septembra, a program će biti sproveden od oktobra 2016. do maja 2017. godine. Više informacija o programu nalazi se na sajtu www.generacija3.icthub.rs.

Izvor: GdeInvestirati/B92
Previous Srbija: Velike zarade na dečjoj odeći
Next PayPal i MasterCard postigli dogovor oko plaćanja

You might also like

Preduzetništvo 0 Comments

Za pripremu infrastrukturnih projekata 80 miliona dinara

Ministarstvo privrede uputilo je javni poziv lokalnim samoupravama za sufinasiranje izrade projektno – tehničke dokumentacije za infrastrukturne projekte kojima se unapređuje poslovna infrastruktura (industrijske i poslovne zone, inkubatori i klasteri),

Primeri iz prakse 1Comments

10 IDEJA ZA BIZNIS koje su uspešno realizovane u Srbiji, i to SA MALO NOVCA

Želite da pokrenete biznis u Srbiji? Mi Vam donosimo 10 ideja za realizaciju uspešnog biznisa sa malo novca.

Preduzetništvo 0 Comments

Vlasnik kompanije iz Kraljeva u izboru za najboljeg preduzetnika na svetu

Na izboru za najboljeg preduzetnika na svetu, koji se održava idućeg meseca u Monte Karlu, našu zemlju predstavljaće Radojko Janjić iz Kraljeva, vlasnik “Radijator inženjeringa” koji proizvodi kotlove za parno

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply