Rekordan avgust na Aerodromu, 2,7 odsto više putnika

Rekordan avgust na Aerodromu, 2,7 odsto više putnika

Kroz Aerodrom “Nikola Tesla” prošlo je u avgustu 590.292 putnika, ili 2,7 odsto više u odnosu na isti mesec 2015, što je istorijski rekord u broju putnika zabeležen u beogradskoj vazdušnoj luci u jednom mesecu.

Kako se navodi u saopštenju Aerodroma, broj avio-operacija, odnosno poletanja i sletanja povećan je za četiri odsto. Prosečan dnevni broj putnika u avgustu iznosio je više od 19.000, a samo tokom tri glavna letnja meseca u 2016. opsluženo je više od 1,6 miliona putnika, što je dva odsto više u odnosu na isti period prošle godine.

Od početka 2016. godine, Aerodrom je uslužio oko 3,3 miliona putnika, što nam daje realna očekivanja da ćemo krajem godine dočekati i petomilionitog putnika, poručili su sa Aerodoma “Nikola Tesla”.

Izvor: Wisebroker.rs
Previous Pokrenut predstečajni postupak u šećerani TE-TO
Next Evropske berze: Cene akcija na najvišim nivoima u poslednja četiri meseca

You might also like

Kompanije 0 Comments

Amazon sprema sopstvenu aplikaciju za chat

Amazon je izgleda veoma blizu predstavljanja sopstvene aplikacije za razmenu poruka i četovanje.

Goša Montaža poništila 4,5 odsto sopstvenih akcija

Montažno preduzeće Goša Montaža (GMON) poništilo je 11.466 sopstvenih akcija (4,5% od ukupnog broja), na teret sopstvenog kapitala, koje je steklo od nesaglasnih akcionara pre više od tri godine.

Industrija 0 Comments

Ugalj po prošlogodišnjim cenama, poskupljenje nakon formiranja vlade

Cene ogreva su, trenutno, na prošlogodišnjem nivou, i oni koji ga kupe u u letnjem periodu, mogu da prođu – i do 30 odsto povoljnije.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply