Pokrenut predstečajni postupak u šećerani TE-TO

Pokrenut predstečajni postupak u šećerani TE-TO

Privredni sud u Subotici doneo je krajem jula odluku o pokretanju prethodnog stečajnog postupka u šećerani TE-TO, te sredinom avgusta rešenje o određivanju privremenih mera za ovu kompaniju.

Ročište za odlučivanje o pokretanju stečajnog postupka je prvobitno bilo zakazano za 1. septembar, ali je odloženo za 27. oktobar ove godine.

Istovremeno, privremeni zastupnik kompanije, zakazao je redovnu skupštinu akcionara za 3. oktobar kada će se usvojiti finansijski izveštaji za prošlu godinu i doneti odluka o pokriću gubitka.

Podsetimo, šećerana TE-TO je dospela u velike finansijske problema ove godine kada je došlo do vlasničkih promena u kompaniji koje su dovele do nelikvidnosti koja je kulminirala blokadom računa.

Izvor: Wisebroker.rs
Previous Azijske berze: Manji skok indeksa
Next Rekordan avgust na Aerodromu, 2,7 odsto više putnika

You might also like

Kompanije 0 Comments

Kompanija Ubisoft otvorila studio u Beogradu

Ubisoft, jedan od pet najvećih izdavalaca video igara u svetu, otvorio je vrata svog studija u Beogradu danas, gde su predstavljeni najnoviji projekti i budući planovi za srpsko tržište video

Prehrambena industrija 1Comments

Kakve promene donosi Toennies, osim zaoštravanja konkurencije?

Dolazak nemačkog Tönniesa na srpsko tržište pokrenulo je razne špekulacije u poslovnim krugovima. Da li će doneti dolazak jedne poznate nemačke kompanije, osim zaoštravanja unutrašnje konkurencije?

Kompanije 0 Comments

Samsung: Skidanje velikih fajlova najnovijim 5G bežičnim ruterom za nekoliko minuta

Prema rečima stučnjaka, od trenutka kada 5G tehnologija bude globalno rasprostranjena, brzina internet konekcije biće dovoljna da za nekoliko minuta preuzmemo 4K filmove, igrice i softver, prenosi Business Insider.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply