Rekord aerodroma Nikola Tesla u avgustu

Rekord aerodroma Nikola Tesla u avgustu

Beogradski aerodrom “Nikola Tesla” saopštio je u petak da je u avgustu ove godine imao 590.292 putnika, što je tri odsto više nego u istom mesecu prošle godine.

U saopštenju se dodaje da je to “istorijski apsolutni rekord u broju putnika u jednom mesecu”.

Prosečan dnevni broj putnika u avgustu iznosio je više od 19.000, a samo tokom tri glavna letnja meseca u 2016. godini bilo je više od 1,6 miliona putnika, što je dva odsto više nego u istom periodu prošle godine.

Od početka 2016. godine aerodrom je imao oko 3,3 miliona putnika, a do kraja godine očekuje se da će biti pet miliona putnika, navodi se u saopštenju i dodaje da je u avgustu broj odlaznih i dolaznih letova povećan četiri odsto u odnosu na isti mesec 2015.

Izvor:N1
Previous MMF: Razgovori o povećanju plata u Srbiji u septembru i oktobru
Next Krulj: Pozitivna ocena MMF-a značajna za jačanje kreditnog rejtinga Srbije

You might also like

Društvo 2 Comments

McAllister: Članstvo Srbije u EU podrazumeva i uvođenje sankcija Rusiji

Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju David McAllister (Dejvid Mekalister) izjavio je danas u Beogradu da Srbija kao zemlja kandidat za članstvo u EU mora progresivno da usklađuje svoju spoljnu i

Transport 0 Comments

Ferrari očekuje godišnji rekordan profit

Italijanski proizvođač sportskih automobila Ferrari saopštio je da je na dobrom putu da ostvari rekordnu neto dobit u istoriji kompanije u ovoj godini.

Kompanije 0 Comments

Pred stečajem četvrtina preduzeća u Srbiji

Iako je srpska privreda, posle višegodišnje neprofitabilnosti, prošle godine prešla u pozitivnu zonu poslovanja, ipak je pred stečajem četvrtina preduzeća u Srbiji, a te kompanije imaju neto gubitak iznad visine kapitala.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply