Rekord aerodroma Nikola Tesla u avgustu

Rekord aerodroma Nikola Tesla u avgustu

Beogradski aerodrom “Nikola Tesla” saopštio je u petak da je u avgustu ove godine imao 590.292 putnika, što je tri odsto više nego u istom mesecu prošle godine.

U saopštenju se dodaje da je to “istorijski apsolutni rekord u broju putnika u jednom mesecu”.

Prosečan dnevni broj putnika u avgustu iznosio je više od 19.000, a samo tokom tri glavna letnja meseca u 2016. godini bilo je više od 1,6 miliona putnika, što je dva odsto više nego u istom periodu prošle godine.

Od početka 2016. godine aerodrom je imao oko 3,3 miliona putnika, a do kraja godine očekuje se da će biti pet miliona putnika, navodi se u saopštenju i dodaje da je u avgustu broj odlaznih i dolaznih letova povećan četiri odsto u odnosu na isti mesec 2015.

Izvor:N1
Previous MMF: Razgovori o povećanju plata u Srbiji u septembru i oktobru
Next Krulj: Pozitivna ocena MMF-a značajna za jačanje kreditnog rejtinga Srbije

You might also like

Društvo 0 Comments

Nemačka: Stopa nezaposlenosti opala u januaru

Stopa nezaposlenosti u Nemačkoj neočekivano je opala u januaru i iznosi 5,9 odsto. To je najniža stopa od ponovnog ujedinjenja zemlje, saopštila je služba za statistiku.

Banke i finansije 0 Comments

AIK banka: Dobit u prvih šest meseci 4,6 mlrd dinara

Beogradska AIK banka zabeležila je snažan skok profitabilnosti u prvih šest meseci zahvaljujući rastu neto prihoda po osnovu obezvređenja finansijskih sredstava.

Najvažnije vesti 0 Comments

Fiat Crysler Srbija najveći srpski izvoznik u periodu januar-jul 2017.

Najveći srpski izvoznik u periodu januar-jul 2017. godine i dalje je kompanija Fiat Crysler Srbija, dok je u julu to bila železara HBIS grupa (ranije Hesteel).

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply