Snažan rast poslovanja Bambija u prvih šest meseci

Snažan rast poslovanja Bambija u prvih šest meseci

Požarevački konditor Bambi objavio je odlične rezultate za prvu polovinu godine.

Ova kompanija koja posluje pod kontrolom investicionog fonda Mid Europa zabeležila je u periodu januar-jun rast prihoda od 18,5 odsto na 4,3 milijarde dinara, dok je poslovna dobit skočila 39,4 odsto na 981,5 miliona dinara. Neto dobit je dostigla rekordnih 882 miliona dinara (skok od 58,1 odsto).

Kao što je od ranije poznato, Bambi je zakazao vanrednu skupštinu akcionara za 9. septembar na kojoj će se odlučivati o prinudnom otkupu akcija od manjinskih akcionara po ceni od 65.598 dinara.

Izvor: Wisebroker.rs
Previous Azijske berze: Izveštaji o zaposlenosti u SAD-u uneli nervozu
Next Jedinstvo Sevojno preuzima Novi Pazar put

You might also like

Kompanije 0 Comments

Mecafor ulaže 4 miliona evra u proizvodnju u Kikindi

Francuska kompanija Mecafor je u aprilu ove godine simboličnim polaganjem kamena temeljca za izgradnju fabrike započela i realizaciju najavljenih 4 miliona evra investicija u Kikindi.

Kompanije 0 Comments

Android sve zastupljeniji u Evropi, Apple zabeležio pad

Evropski korisnici Apple uređaja polako gube interesovanje zbog činjenice da su svi proizvodi slični jedan drugome, dok s druge strane upotreba Android operativnog sistema beleži sve veći rast.

Kompanije 0 Comments

General Electric pomaže da se poveća proizvodnja TE Nikola Tesla

Kompanija General Electric Power Services je danas objavila da će ove godine završiti modernizaciju TE Nikola Tesla, EPS-ove najveće elektrane na ugalj u Srbiji.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply