Rast prihoda i profita Vode Vrnjci u prvih šest meseci

Rast prihoda i profita Vode Vrnjci u prvih šest meseci

Punionica vode Voda Vrnjci iz Vrnjačke Banje zabeležila je blagi rast prihoda i skok profitabilnosti u prvih šest meseci, pokazuju polugodišnji finansijski izveštaji ove kompanije.

Poslovna dobit Vrnjaca je porasla 2,2 puta na 31,8 milliona dinara, dok je neto profit ove treće po veličini punionice vode na tržištu skočio 89,8 odsto na 24,8 miliona dinara.

Akcijama Vrnjaca, koji posluju pod kontrolom firme Ekstra-pet, se sporadično trguje na Beogradskoj berzi, a od početka godine beleže pad vrednosti od 23,6 odsto. Po poslednjoj ceni od 4.200 dinara tržišna kapitalizacija kompanije iznosi 482,1 milion dinara (3,9 miliona evra).

Izvor: Wisebroker.rs
Previous Evropska tržišta: Stabilizacija cena nafte podstakla oporavak indeksa
Next Konsolidovani gubitak Komercijalne banke 2,7 milijardi dinara

You might also like

Facebookov Oculus Rift plaća pola milijarde dolara odštete kompaniji ZeniMax

Kada se Oculus Rift prvi put pojavio, mnogi su bili oduševljeni njime i potencijalom koji ima, ali nije trebalo da prođe dugo dok se nisu pojavile prve kontroverze.

Kompanije 0 Comments

Turska se uključuje u izgradnju puta Beograd-Sarajevo

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je da se Turska uključuje u izgradnju projekta izgradnje auto-puta Beograd-Sarajevo, saopšteno je iz kabineta ministarke.

Kompanije 0 Comments

Pad prihoda i rast profitabilnosti Jedinstva iz Sevojna

Montažno-proizvodno preduzeće Jedinstvo iz Sevojna objavilo je nekonsolidovane rezultate poslovanja za prvi kvartal koji čini najslabiji izveštajni period za kompaniju.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply