Microsoft kupuje Beam stream servis

Microsoft kupuje Beam stream servis

Microsoft je najavio da planira da kupi servis za uživo streaming pod nazivom Beam.

Radi se o servisu koji omogućava korisnicima da utiču na i interaktuju sa video igrama koje strimuje drugi igrač, čime se razlikuje u odnosu na konkurentske streaming servise za igre kao što su YouTube ili Twitch.

Beam omogućava onima koji posmatraju igru da sugerišu različite izazove za streamere i čak promene u aspektima igre kao što su odabir oružja ili zadataka. Takođe, omogućava programerima da kreiraju specijalni taster koji omogućava gledaocima da interaktuju sa igrama koje su streamovane na ovaj način.

Izvor: GdeInvestirati/ITsvet
Previous Poljoprivrednik kupio selo zbog proširenja proizvodnje
Next Prinos na trogodišnje obveznice pao na pet odsto

You might also like

Najvažnije vesti 1Comments

Energoprojekt podneo prijavu Komisiji za hartije od vrednosti zbog sumnjive trgovine akcijama

Generalni direktor “Energoprojekta” Vladimir Milovanović izjavio je da sumnjive okolnosti kupoprodaje akcija i činjenica da se “kupac” skriva, ukazuju na potencijalne ambicije da se možda priprema “neprijateljsko” preuzimanje te građevinske

Kompanije 0 Comments

Ana Brnabić: Povodom Fiata smo učinili sve što smo mogli

Plašim da smo blizu nekog scenarija koji niko od nas ne želi, to je smanjivanje proizvodnje Fiata, rekla je premijerka Ana Brnabić, prilikom obilaska Termoelektrane Kostolac zajedno da predsednikom stalnog

Kompanije 0 Comments

NBS: Kontinuitet pozitivnih rezultata obeležio 2017.

Narodna banka Srbije je i 2017. godini ispunila svoj osnovni cilj – inflacija u Srbiji je već petu godinu za redom niska i stabilna.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply