Air Serbia pojačava zimski red letenja

Air Serbia pojačava zimski red letenja

Nacionalna avio-kompanija Air Serbia povećaće broj destinacija ka kojima će leteti tokom zimske sezone u odnosu na prošlu godinu kada je mreža ove kompanije pretrpela značajnu redukciju.

Ovo je bio i glavni razlog zašto je Aerodrom “Nikola Tesla” zabeležio pad broja putnika u četvrtom kvartalu prošle i prvom kvartalu ove godine (3,9 i 2,1 odsto, respektivno).

Broj letova je povećan ka destinacijama koji se mogu imati konekciju ka prekookenskim letovima, kao i ka popularnim gradovima u zapadnoj Evropi koji mogu ponuditi transfer u saradnji sa Etihadovim partnerima.

Air Serbia će pojačati aktivnost na linijama ka Berlinu, Milanu, Tirani i Tel Avivu, a takođe će uspostaviti letove ka Hamburgu, Larnaki i Njujorku, koji nisu bili u opticaju prošle sezone. Druge destinacije će biti zadržale kao u prošlogodišnjem redu letenja, sa izuzetkom linije ka Varšavi koja će biti ukinuta.

Izvor: Wisebroker.rs
Previous NIS objavio pad profita od 36 odsto u prvoj polovini 2016.
Next Galenika Fitofarmacija nastavlja rast profitabilnosti

You might also like

Kompanije

WhatsApp: Milijardu aktivnih korisnika dnevno

Pogledate li vesti iz proteklih godina koje su se bavile raznim servisima za komunikaciju ili društvenim mrežama i brojem njihovih korisnika, videćete da je obično najrelevantniji podatak onaj o broju

Kompanije

Vlasnik piva Corona ulaže u posao sa kanabisom

Kompanija Constellation Brands, koja je vlasnik piva Corona, uložiće četiri milijarde dolara u kanadskog proizvođača marihuane Canopy Growth.

Kompanije

B92 postaje O2 televizija

Televizija B92 u narednih nekoliko dana promeniće ime u O2 TV, piše Blic.