Zahvaljujući igrici Pokemon Go belgijski ZOO zaradio 12.000 evra

Zahvaljujući igrici Pokemon Go belgijski ZOO zaradio 12.000 evra

Zavisnici od igre Pokemon Go, novom globalnom fenomenu, mogu pomoći u zaštiti pravih životinja dok love svoje fiktivne kreature, kao što je pokazao belgijski zoološki vrt.

Zoo u Antverpenu u utorak je objavio da je sakupio 12.000 evra u lovu na Pokemone organovanom prošle nedelje, objavila je novinska agencija Belga. Novac će biti namenjen Centru za istraživanje i zaštitu čiji se rad fokusira na ugrožene vrste.

U petak uveče, zoološki vrt otvorio je svoja vrta igračima Pokemona na dva sasta. Ulaz je bio slobodan, ali su posetioci bili zamoljeni da daju donacije u visini od 3 evra. Učestvovalo je oko 15.000 ljudi, saopšteno je iz zoološkog vrta.

Dok se zoo hvali uspehom, na nekim drugim mestima u svetu igra je zabranjena a u samoj Belgiji, u glavnom gradu, vlasti razmatraju uvođenje kazni za igrače koji ne paze na saobraćaj jer su im oči zalepljene za pametne telefone dok love virtualne kreature.

Izvor: GdeInvestirati/Hina
Previous Beogradska berza: Komercijalna dominirala, Tehnogas dobitnik dana
Next Početak sezone hindu praznika povećao cene zlata i srebra

You might also like

Najvažnije vesti 0 Comments

Metalac zaradio 100 miliona evra u 2016. godini

Veoma uspešna godina je iza kompanije “Metalac grupa” u kojoj je ostvarila rast od čak 20 odsto, te zadržala stara i osvojila nova tržišta, dok su plate zaposlenima povećane za 12

Banke i finansije 1Comments

Ruska VTB banka prodaje svoje poslovanje u Srbiji

Vlasnici VTB banke, druge po veličini u Rusiji, prodaće svoje poslovanje u Srbiji, za koje već postoje dva ozbiljna kandidata, otkriva Blic, .

Najvažnije vesti 0 Comments

Kompanija IGB Automotive otvara novi pogon u Inđiji

Novi pogon kompanije IGB Automotive koja proizvodi grejače za automobile biće otvoren danas u Inđiji.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply