Zahvaljujući igrici Pokemon Go belgijski ZOO zaradio 12.000 evra

Zahvaljujući igrici Pokemon Go belgijski ZOO zaradio 12.000 evra

Zavisnici od igre Pokemon Go, novom globalnom fenomenu, mogu pomoći u zaštiti pravih životinja dok love svoje fiktivne kreature, kao što je pokazao belgijski zoološki vrt.

Zoo u Antverpenu u utorak je objavio da je sakupio 12.000 evra u lovu na Pokemone organovanom prošle nedelje, objavila je novinska agencija Belga. Novac će biti namenjen Centru za istraživanje i zaštitu čiji se rad fokusira na ugrožene vrste.

U petak uveče, zoološki vrt otvorio je svoja vrta igračima Pokemona na dva sasta. Ulaz je bio slobodan, ali su posetioci bili zamoljeni da daju donacije u visini od 3 evra. Učestvovalo je oko 15.000 ljudi, saopšteno je iz zoološkog vrta.

Dok se zoo hvali uspehom, na nekim drugim mestima u svetu igra je zabranjena a u samoj Belgiji, u glavnom gradu, vlasti razmatraju uvođenje kazni za igrače koji ne paze na saobraćaj jer su im oči zalepljene za pametne telefone dok love virtualne kreature.

Izvor: GdeInvestirati/Hina
Previous Beogradska berza: Komercijalna dominirala, Tehnogas dobitnik dana
Next Početak sezone hindu praznika povećao cene zlata i srebra

You might also like

Kompanije 1Comments

Goran Knežević najavio otvaranje 20.000 novih radnih mesta u ovoj godini

U ovoj godini očekuje se više od 20.000 novih radnih mesta i dolazak oko 20 novih velikih investitora na srpsko tržište, izjavio je ministar privrede Goran Knežević.

Microsoft restruktuiranjem poslovanja sa telefonima ukida 1850 radnih mesta

Veliku priliku je Microsoft propustio posle kupovine Nokia odeljenja za uređaje i poslovanje.

Geopolitika 1Comments

Angela Merkel odgovorila Trampu: Sudbina Evrope je “u našim rukama”

Nemačka kancelarka Angela Merkel odgovorila je danas na komentare novoizabranog američkog predsednika Donalda Trampa o EU porukom da je sudbina Evrope “u našim rukama”.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply