Skupa smrt: U Dubrovniku za grobno mesto i do 70.000 evra

Skupa smrt: U Dubrovniku za grobno mesto i do 70.000 evra

Živeti u Dubrovniku nimalo nije jeftino, ali je i smrt skupa. Za grobnice se plaćaju neverovatno veliki iznosi, jer je ukopnih mesta vrlo malo.

Gradske vlasti su najavile izgradnju novoga groblja, ali do tada su stanovnici Dubrovnika prisiljeni da se snalaze kako znaju i umeju.

Imati stan ili grobnicu u Dubrovniku postalo je gotovo isto, jer jedno i drugo vredi mnogo novca. Za ukopno mesto plaća se između 50 i 70 hiljada evra.

Novo groblje u Župi sa preko dve i po hiljade ukopnih mesta trebalo bi da reši sve te probleme. Pripremne se radnje privode kraju, ali se cena grobnica još uvek ne zna.

Nadležni uveravaju da cene na novom groblju neće biti tako visoke.

Izvor: GdeInvestirati/B92/Dnevnik.hr
Previous Danska kompanija nudi posao i platu u novčićima Pokemona
Next Blagi rast Wall Streeta nakon dva dana pada

You might also like

Društvo 0 Comments

Cyber kriminal: Kanadski univerzitet platio otkupninu za podatke

Univerzitet u Calgaryju platio je hakerima 20.000 kanadskih dolara (oko 14.000 EUR) otkupnine da bi im vratili kontrolu nad serverima za elektronsku poštu.

Najvažnije vesti 0 Comments

Vučić: Povećanje penzija za najmanje 9 odsto od novembra

Od novembra stižu penzije, svi će imati uvećane za najmanje 9 odsto, više nego ikada ranije, izjavio je predsednik Aleksandar Vučić.

Društvo 0 Comments

Okupljanja u Banjaluci protekla bez incidenata

Protest opozicije, odnosno Saveza za promjene i miting vladajuće koalicije u Republici Srpskoj, SNSD, DNS i SP, protekli su bez ijednog incidenta, potvrđeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srpske.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply