Dinar u fazi mirovanja, u sredu  123,29 dinara za evro

Dinar u fazi mirovanja, u sredu 123,29 dinara za evro

Vrednost dinara prema evru neznatno je promenjena u odnosu na danas i zvanični srednji kurs za sredu iznosi 123,2915 dinara za evro.

Na mesečnom nivou dinar je prema evru jači za 0,2 odsto, dok je u poređenju sa istim danom prošle godine dinar slabiji za 2,5 odsto.

Od početka godine dinar je prema evru oslabio 1,4 odsto.

Najviša vrednost dinara prema evru u ovoj godini bila je 4. januara, 121,5141 dinara a najniža 27.juna, kada je jedan evro koštao 123,9531 dinara .

Indikativni kurs dinara prema dolaru ojačao je 0,2 odsto i iznosi 111,0134 dinara za dolar.

Prema američkoj valuti, dinar je na mesečnom nivou jači za 0,4 odsto, dok je u poređenju sa istim danom prošle godine dinar slabiji za 1,3 odsto.

Od početka godine dinar je prema dolaru ojačao 0,2 odsto.

Kako bi ublažila dnevne oscilacije kursa Narodna banka Srbije je u ovoj godini na deviznom tržištu prodala 860 miliona evra i kupila 405 miliona.

Gdeinvestirati.com
Previous Ekspoze Aleksandra Vučića u skupštini Srbije
Next Fast food industrija u padu usled krize

You might also like

Berza

Wall Street: Cene zabeležile najveci pad u 2017.

Na Wall Streetu su u ponedeljak cene akcijaa zabeležile najveći dnevni pad u ovoj godini jer su odluke američkog predsednika Donalda Trumpa o privremenoj zabrani dolaska imigranata zabrinule ulagače.

Berza

Evropske berze podstaknute dobrim rezultatima kompanija

Na evropskim berzama u sredu ujutro cene akcija blago su porasle, zahvaljujući boljim nego što se očekivalo kvartalnim poslovnim rezultatima niza kompanija.

Berza

Wall Street: Indeksi u blagom porastu, maloprodaja u fokusu

Na Wall Streetu u utorak ključni indeksi nisu beležili većih promena s obzirom da je odličan podatak o rastu maloprodaje u SAD-u bio zasenjen padom cena akcija maloprodajnih kompanija za uređenje domova