Dinar i sutra bez promene prema evru

Dinar i sutra bez promene prema evru

Zvanični srednji kurs u utorak će biti 123,2841 dinara za evro, što predstavlja neznatnu promenu vrednosti valute prema evropskoj u odnosu na današnji dan.

Na mesečnom nivou dinar je prema evru jači za 0,2 odsto, dok je u poređenju sa istim danom prošle godine dinar slabiji za 2,4 odsto.

Od početka godine dinar je prema evru oslabio 1,3 odsto.

Najviša vrednost dinara prema evru u ovoj godini bila je 4. januara, 121,5141 dinara a najniža 27.juna, kada je jedan evro koštao 123,9531 dinara .

Indikativni kurs dinara prema dolaru oslabio je 0,2 odsto i iznosi 111,3074 dinara za dolar.

Prema američkoj valuti, dinar je na mesečnom nivou jači za 0,1 odsto, dok je u poređenju sa istim danom prošle godine dinar slabiji za 1,1 odsto.

Od početka godine dinar je prema dolaru oslabio 0,1 odsto.

Kako bi ublažila dnevne oscilacije kursa Narodna banka Srbije je u ovoj godini na deviznom tržištu prodala 860 miliona evra i kupila 405 miliona.

Gdeinvestirati.com
Previous Cena nafte porasla iznad 45 dolara
Next Najveći dnevni rast rublje prema dolaru u poslednje tri nedelje

You might also like

Skupština Jedinstva 22. juna, predložena dividenda 211 dinara

Nadzorni odbor proizvodno-montažnog preduzeća Jedinstvo iz Sevojna zakazao je redovnu skupštinu akcioanara za 22. jun, a na dnevnom redu će, između ostalog, biti usvajanje finansijskih izveštaja i donošenje odluke o

Dinar u ponedeljak bez promene prema evru, kurs 123,38

Zvanični srednji kurs u ponedeljak će biti 123,3832, što predstavlja neznatnu promenu dinara prema evru u odnosu na petak, saopštila je Narodna banka Srbije.

Evropske berze pod pritiskom na početku nedelje

Na evropskim berzama su u ponedjeljak ujutro cene akcija pale, a pod najvećim su pritiskom bankarski i energetski sektor.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply