Grad Beograd traži firmu koja će uklanjati vozila, kioske, tezge i zabavne parkove

Grad Beograd traži firmu koja će uklanjati vozila, kioske, tezge i zabavne parkove

Sekretarijat za inspekcijske poslove traži firmu koja će po nalogu ovlašćenog inspektora uklanjati i čuvati uklonjene stvari.

U dokumentaciji koja je priložena uz javni poziv stoji da će onaj koji dobije posao uklanjati i čuvati vozila, zapreke, ograde, kioske, delove bašti ugostiteljskih objekata, zabavne parkove, tezge, vitrine, žardinjere… Oni će imati obavezu da obezbede radnike za njihovo sklanjanje, kao i čuvanje u određenom vremenskom periodu.

Na drugoj strani, naručilac posla, Sekretarijat za inspekcijske poslove, moraće da obezbedi da objekti budu iseljeni, a po potrebi i prisustvo komunalne policije.

Izvor: Agencije
Previous Kratkoročni najam: Izdaju svoj stan za 1.060 EUR, žive u tuđem za 170 EUR
Next ECB: Otkup obveznica povećao zaduživanje kompanija

You might also like

Preduzetništvo

PKS: Novčane kazne, umesto zatvaranja radnji

Privredna komora Srbije i Zajednica preduzetnika PKS pokrenuli su inicijativu kako bi se preduzetnicima kojima poreski inspektor zatvori preduzeće zbog nepravilnosti u radu, ipak, omogući dalji rad ali uz plaćanje

Društvo

Strane firme – najpoželjniji poslodavci u Srbiji

U Srbiji više nije državna služba najpoželjniji posao već je to zaposlenje u stranim kompanijama, podaci su ankete koju je sproveo sajt PosloviInfostud.

Društvo

Francuska: Eksplozija u nuklearnoj elektrani

U nuklearnoj elektrani na severozapadu Francuske danas se dogodila eksplozija u kojoj je moguće da ima povređenih, ali koja ne predstavlja nuklearnu opasnost, pišu francuske novine Ouest France na svojim internet stranicama,