Aerodrom zabeležio snažan rast broja putnika tokom jula

Aerodrom zabeležio snažan rast broja putnika tokom jula

Beogradski Aerodrom „Nikola Tesla“ tokom jula ove godine imao je 589.159 putnika, što je rast od četiri odsto u odnosu na isti mesec prošle godine, saopštila je ova kompanija.

Navodi se da je u julu broj putnika za tri odsto nadmašio prethodni mesečni rekord, iz avgusta 2015. godine, kada je usluženo 574.654 putnika. Broj poletanja i sletanja u julu ove godine je za tri procenta povećan u odnosu na isti mesec prošle.

Najprometniji dan u 2016. godini do sada bio je petak, 29. jul, kada je Aerodrom imao 20.908 putnika. Narednog dana, 30. jula, dostignut je skoro isti broj sa 20.871 putnika. Aerodrom navodi da je ove godine imao ukupno više od 2,7 miliona putnika. Prošle godine je zabeleženo više od 4,7 miliona putnika, a do kraja ove godine kompanija očekuje više od pet miliona putnika.

Izvor: Wisebroker.rs
Previous Sirija: Žestoke borbe oko Alepa, opozicione snage pokušavaju slomiti opsadu grada
Next Wall Street: Berze drugi dan zaredom pale

You might also like

Huawei postao novi partner fudbalske reprezentacije Srbije

Fudbalski savez Srbije i Huawei potpisali su  Ugovor o saradnji, kojim Huawei postaje zvanični sponzor fudbalske reprezentacije Srbije.

Appleov novi proizvod: Pametno ogledalo

Otkako su 2007. godine izašli na scenu i uneli inovacije u svet tehnike, mnogim ljudima je javlja želja za posedovanjem svega što kompanija Apple izbaci na tržište. A ono što su sada smislili,

Najvažnije vesti 0 Comments

Banini u martu na prodaji, zainteresovano više kupaca

Privredni sud u Zrenjaninu doneo je odluku da se imovina fabrike konditorskih proizvoda “Banini” iz Kikinde 23. marta ponudi na prodaju po početnoj ceni od 15 miliona evra.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply