Aerodrom zabeležio snažan rast broja putnika tokom jula

Aerodrom zabeležio snažan rast broja putnika tokom jula

Beogradski Aerodrom „Nikola Tesla“ tokom jula ove godine imao je 589.159 putnika, što je rast od četiri odsto u odnosu na isti mesec prošle godine, saopštila je ova kompanija.

Navodi se da je u julu broj putnika za tri odsto nadmašio prethodni mesečni rekord, iz avgusta 2015. godine, kada je usluženo 574.654 putnika. Broj poletanja i sletanja u julu ove godine je za tri procenta povećan u odnosu na isti mesec prošle.

Najprometniji dan u 2016. godini do sada bio je petak, 29. jul, kada je Aerodrom imao 20.908 putnika. Narednog dana, 30. jula, dostignut je skoro isti broj sa 20.871 putnika. Aerodrom navodi da je ove godine imao ukupno više od 2,7 miliona putnika. Prošle godine je zabeleženo više od 4,7 miliona putnika, a do kraja ove godine kompanija očekuje više od pet miliona putnika.

Izvor: Wisebroker.rs
Previous Sirija: Žestoke borbe oko Alepa, opozicione snage pokušavaju slomiti opsadu grada
Next Wall Street: Berze drugi dan zaredom pale

You might also like

Kompanije 0 Comments

Boeing i Iran Air potpisali ugovor vredan 25 milijardi dolara

Kompanija Boeing je sa nacionalnom avio kompanijom Irana sklopila posao vredan 25 milijardi dolara, čime je ostvaren najveći poslovni sporazum SAD i Irana od 1979. godine i velike talačke krize.

Banke i finansije 0 Comments

Proteklih 15 godina britanske banke platile kazne od 53 milijarde funti

Britanske banke izložene su različitim skandalima, uključujući manipulisanja na valutnim tržištima i referentnim kamatnim stopama, neprimerene prodaje proizvoda osiguranja kredita i složenih proizvoda zaštite povezanih s kamatnim stopama.

Telekomunikacije 0 Comments

Disney kupio imovinu kompanije 21st Century Fox za 52,4 milijarde dolara

Kompanija Walt Disney pristala je kupiti imovinu kompanije 21st Century Fox za 52,4 milijarde dolara. 

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply