Aerodrom zabeležio snažan rast broja putnika tokom jula

Aerodrom zabeležio snažan rast broja putnika tokom jula

Beogradski Aerodrom „Nikola Tesla“ tokom jula ove godine imao je 589.159 putnika, što je rast od četiri odsto u odnosu na isti mesec prošle godine, saopštila je ova kompanija.

Navodi se da je u julu broj putnika za tri odsto nadmašio prethodni mesečni rekord, iz avgusta 2015. godine, kada je usluženo 574.654 putnika. Broj poletanja i sletanja u julu ove godine je za tri procenta povećan u odnosu na isti mesec prošle.

Najprometniji dan u 2016. godini do sada bio je petak, 29. jul, kada je Aerodrom imao 20.908 putnika. Narednog dana, 30. jula, dostignut je skoro isti broj sa 20.871 putnika. Aerodrom navodi da je ove godine imao ukupno više od 2,7 miliona putnika. Prošle godine je zabeleženo više od 4,7 miliona putnika, a do kraja ove godine kompanija očekuje više od pet miliona putnika.

Izvor: Wisebroker.rs
Previous Sirija: Žestoke borbe oko Alepa, opozicione snage pokušavaju slomiti opsadu grada
Next Wall Street: Berze drugi dan zaredom pale

You might also like

Kompanije 0 Comments

Do 2017. javna preduzeća moraju imati direktore izabrane na konkursu

Sva javna preduzeća do 4. marta 2017. moraju da imenuju direktore koji su izabrani na konkursu, izjavila je danas pomoćnik ministra privrede Dubravka Drakulić.

Industrija 0 Comments

Benetton se širi izvan Italije

Italijanska modna kuća Benetton traži partnere izvan granica Italije.

Kompanije 0 Comments

Al Dahra kupila PKB

Al Dahra Agricultural company iz Abu Dabija kupila je Poljoprivrednu korporaciju Beograd AD za 105,055 miliona evra, kao jedini ponudjač.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply