Gradnja gondole na Zlatiboru počinje ove godine

Gradnja gondole na Zlatiboru počinje ove godine

Izgradnja gondole na Zlatiboru počeće ove godine, a građevinska dozvola trebalo bi da bude spremna do kraja avgusta, izjavila je direktorka javnog preduzeća Gold gondola Zlatibor, Bojana Božanić.

“Prvi putnici bi trebalo da se voze gondolom početkom leta 2017. godine”, izjavila je Božanić i dodala da će to biti najduža gondola takve vrste u svetu. Navela je i da je postignuta saglasnost sa Ministarstvom građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije i da su nadležne službe dobile zadatak da izdaju sve potrebne dozvole na osnovu dokumentacije koju je opština već pripremila.

Vrednost projekta je oko 13 miliona evra, od čega je 9,95 miliona već isplaćeno za opremu. Izvođač radova je proizvodno montažno preduzeće Jedinstvo iz Sevojna (JESV).

Izvor: GdeInvestirati
Previous Poreska uprava: Neće se koristiti podaci iz popisa stanovništva za otkrivanje stanodavaca koji izdaju nekretnine
Next Stavljen paraf na Memorandum o obilaznici oko Beograda

You might also like

Turizam 0 Comments

BiH: U novembru više turista za 8,9 odsto

BiH je u novembru prošle godine posetilo 66.534 turista, što je više za 8,9 odsto u odnosu na isti mesec prethodne godine, te manje za 37,4 odsto u odnosu na

Kompanije 0 Comments

Nemci nude 200 miliona dolara za Adu Bojanu

Nemačka turistička agencija TUI zainteresovana je za dugotrajan zakup nudističkog naselja na Adi Bojani i hotela “Bellevue” na Velikoj plaži u Ulcinju, koji posluju u sastavu Ulcinjske rivijere.

Turizam 0 Comments

Slaba korist od nafte: Saudijska Arabija se okreće verskom turizmu

U vreme kada cene nafte padaju, Saudijska Arabija se okreće drugom prirodnom izvoru — verskom turizmu koji donosi milijarde dolara tokom godišnjeg muslimanskog hodočašća čiji je pustinjska kraljevina domaćin.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply