Gradnja gondole na Zlatiboru počinje ove godine

Gradnja gondole na Zlatiboru počinje ove godine

Izgradnja gondole na Zlatiboru počeće ove godine, a građevinska dozvola trebalo bi da bude spremna do kraja avgusta, izjavila je direktorka javnog preduzeća Gold gondola Zlatibor, Bojana Božanić.

“Prvi putnici bi trebalo da se voze gondolom početkom leta 2017. godine”, izjavila je Božanić i dodala da će to biti najduža gondola takve vrste u svetu. Navela je i da je postignuta saglasnost sa Ministarstvom građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije i da su nadležne službe dobile zadatak da izdaju sve potrebne dozvole na osnovu dokumentacije koju je opština već pripremila.

Vrednost projekta je oko 13 miliona evra, od čega je 9,95 miliona već isplaćeno za opremu. Izvođač radova je proizvodno montažno preduzeće Jedinstvo iz Sevojna (JESV).

Izvor: GdeInvestirati
Previous Poreska uprava: Neće se koristiti podaci iz popisa stanovništva za otkrivanje stanodavaca koji izdaju nekretnine
Next Stavljen paraf na Memorandum o obilaznici oko Beograda

You might also like

Kompanije 0 Comments

AIK banka kupila 15% Budvanske rivijere za 6 miliona evra

Na AIK banku upisano je 15,23 odsto vlasništva Budvanske rivijere. Vlada Crne Gore i njeni fondovi poseduju 58 odsto akcija.

Turizam 0 Comments

Egipat povećava cenu viza za više nego dvostruko

Egipatski aerodromski zvaničnici su saopštili da će vlasti od sledeće nedelje povećati cenu ulaznih viza stranim turistima za više nego dvostruko.

Turizam 0 Comments

BiH: U novembru više turista za 8,9 odsto

BiH je u novembru prošle godine posetilo 66.534 turista, što je više za 8,9 odsto u odnosu na isti mesec prethodne godine, te manje za 37,4 odsto u odnosu na

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply