Gradnja gondole na Zlatiboru počinje ove godine

Gradnja gondole na Zlatiboru počinje ove godine

Izgradnja gondole na Zlatiboru počeće ove godine, a građevinska dozvola trebalo bi da bude spremna do kraja avgusta, izjavila je direktorka javnog preduzeća Gold gondola Zlatibor, Bojana Božanić.

“Prvi putnici bi trebalo da se voze gondolom početkom leta 2017. godine”, izjavila je Božanić i dodala da će to biti najduža gondola takve vrste u svetu. Navela je i da je postignuta saglasnost sa Ministarstvom građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije i da su nadležne službe dobile zadatak da izdaju sve potrebne dozvole na osnovu dokumentacije koju je opština već pripremila.

Vrednost projekta je oko 13 miliona evra, od čega je 9,95 miliona već isplaćeno za opremu. Izvođač radova je proizvodno montažno preduzeće Jedinstvo iz Sevojna (JESV).

Izvor: GdeInvestirati
Previous Poreska uprava: Neće se koristiti podaci iz popisa stanovništva za otkrivanje stanodavaca koji izdaju nekretnine
Next Stavljen paraf na Memorandum o obilaznici oko Beograda

You might also like

Turizam

Turizam u Turskoj oslabio zbog straha za bezbednost

Prihod od turizma u Turskoj opao je za skoro 30 % u 2016. godini u poređenju sa prethodnom godinom, pokazuju zvanični podaci.

Turizam

Siniša Mali: Od turizma 800 miliona evra

Beograd će ove godine posetiti milion turista i grad će u 2017. imati 800 miliona evra prihoda od turizma, izjavio je gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

Društvo

Beograd: Uklanjaju se bašte kafića iz Knez Mihajlove

Grad Beograd je doneo preporuku da se uklone bašte iz Knez Mihajlove ulice kako bi se proširila pešačka zona, rekao je danas gradski menadžer Goran Vesić.