SeVeN i Ministarstvo omladine i sporta pokreću besplatnu online školu preduzetništva

SeVeN i Ministarstvo omladine i sporta pokreću besplatnu online školu preduzetništva

Serbian Venture Network (SeVeN) uz podršku Ministarstva omladine i sporta u okviru projekta “Razvoj omladinskog preduzetništva kroz uspostavljanje novih programa i usluga za mlade Preduzetnička akademija” po drugi put organizuje besplatnu školu preduzetništva sa ciljem da edukuje mlade o pokretanju i vođenju sopstvenog biznisa.

Škola preduzetništva se sastoji iz više delova, a aktivnosti u okviru njih odvijaće se u periodu od avgusta do decembra 2016.

U okviru prvog dela Škole preduzetništva polaznici će sticati znanja na online platformi koja će biti lansirana 1. avgusta i biće otvorena do 1. septembra. Tokom ovih mesec dana, učesnici će kroz samostalan rad putem prezentacija, predavanja, filmova, materijala za čitanje i testova savladati osnove preduzetništva.

Drugi deo škole predstavlja Akademija preduzetništva u okviru koje će polaznici imati praktičnu obuku vođenu od strane stručnih mentora i raditi na realizaciji svoje ideje i pokretanju biznisa uz njihovu pomoć.

Takođe, planirano je da se na Akademiji polaznici upoznaju sa dobrim primerima iz prakse, te će s tim ciljem za njih biti organizovane i posete hubovima,
upoznavanje sa uspešnim preduzetnicima i startupovima i brojni događaji namenjeni međusobnom umrežavanju mladih preduzetnika.

Najuspešniji polaznici Škole preduzetništva dobiće priliku da izlože svoju ideju na Belgrade Venture Forumu, najvećem forumu inovacija i investicija u regionu ( 5-7 decembar 2016.) kao i da prisustvuju master klasu namenjenu najboljim učesnicima programa.

Pozivamo sve mlade koji su zainteresovani za pokretanje sopstvenog biznisa da se prijave za besplatnu školu preduzetništva na ovom linku. Više informacija o projektu možete naći na našoj web stranici.

Serbian Venture Network (SeVeN) je udruženje čije su aktivnosti posvećene promociji i pružanju podrške startapovima, inovativnim preduzetnicima i brzorastućim kompanijama u cilju pronalaženja investicija i njihovog razvoja. Udruženje se takodje bavi organizacijom događaja visokog profila, umrežavanjem investitora i preduzetnika, pružanjem mentorske podrške, edukacijom i treninzima, javnim zagovaranje, kao i pružanjem konsultantskih usluga kompanijama koje su u potrazi za investicijama.

Izvor: Gdeinvestirati.com
Previous Dinar bez promene prema evru, NBS kupila 65 miliona evra na međubankarskom deviznom tržištu
Next Oprez pri plaćanju karticom u inostranstvu, provizije paprene

You might also like

Preduzetništvo 0 Comments

Dušan Vujović: Početnici u biznisu neće plaćati poreze u 2018.

Početnici u poslu već od naredne godine mogli bi da zaborave na poreske obaveze u prvoj godini poslovanja, taj predlog podržao je ministar finansija Dušan Vujović.

Preduzetništvo 0 Comments

Gašenje firme može da košta i do 150.000 evra

Dobrovoljna likvidacija uspešnog preduzeća traje najkraće pet meseci, dok u slučaju većih kompanija, sa mnogo zaposlenih i imovine, može da se oduži i do tri godine.  

Preduzetništvo 2 Comments

Loznica: Hobi pretvorila u biznis koji osvaja evropska tržišta

Olgica Samoilović, tridesetrogodišnja preduzetnica iz Loznice, za proizvodnju sapuna i prirodne kozmetike zainteresovala se nakon što je ostala bez posla.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply