Katanac na lokale zbog neizdatih računa i neprijavljenih radnika

Katanac na lokale zbog neizdatih računa i neprijavljenih radnika

Zbog neizdavanja fiskalnih računa i neprijavljivanja radnika biće zatvoreno 25 ugostiteljskih objekata, objavila je Poreska uprava Srbije.

Poreska uprava kontrolisala je i proteklog vikenda rad ugostiteljskih objekata i to na teritoriji Beograda, Vrnjačke Banje, Subotice, Knjaževca i Paraćina.

Navodi se da su poreski inspektori kontrolisali rad ugostiteljskih objekata za vreme održavanja manifestacija “Karneval” u Vrnjačkoj Banji i “Festival filma” na Paliću.

U Vrnjačkoj Banji je privremeno zatvoreno devet, a u širem području Subotice šest objekata, zbog utvrđenih nepravilnosti.

Izvor: Agencije
Previous Brexit poremetio planove Wizz Air-a u Britaniji
Next EU: Strožiji ciljevi za smanjenje emisije gasova

You might also like

Društvo 0 Comments

Rasim Ljajić: Neće biti poskupljenja hleba

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić rekao je za RTS da hleb neće poskupeti i da građani ne treba da brinu zbog toga. Mi produžavamo Uredbu o zaštiti cene

Društvo 0 Comments

Koliko su velike šanse da dobijete stan u Beogradu?

Prvog februara počeće slanje fiskalnih računa i potvrda za plaćanje karticama za učešće u nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi”, koja će trajati do kraja marta.

Društvo 0 Comments

APR: Lista loših direktora dostupna javnosti

Od danas će na sajtu APR biti dostupna lista loših direktora koji su svojim poslovanjem uništili preduzeća, prevarili partnere ili zaposlene.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply