Vršac: Lidl gradi savremeni kompleks

Vršac: Lidl gradi savremeni kompleks

Nemački Lidl, jedan od najuspešnijih trgovinskih lanaca prehrambenim proizvodima u Evropi, uskoro će početi gradnju kompleksa, na mestu stare klanice Graničar koja je nešto više od deset godina u vlasništvu Hemofarma.

Kompleks Lidl prostiraće se na oko 20.000 kvadratnih metara. Činiće ga objekat supermarketa sa pekarom, objekat tržnog centra sa kafe restoranom i komercijalni objekat kompatibilne namene. Po Generalnom urbanističkom planu Vršca, zelene površine činiće najmanje 20 odsto parcele. U celom kompleksu predviđeno je i 220 parking mesta. Predračunska vrednost posla je oko 455 miliona dinara.

Ova gradska lokacija, na kojoj se nalaze i Maxi i nova prehrambena AgriCo pijaca, uskoro će biti i infrastrukturno osavremenjena.

Izvor: GdeInvestirati/eVršac
Previous Generacija Y biće prva koja će zarađivati manje od prethodnika
Next Wall Street: Novi rekordi na početku nedelje

You might also like

Kompanije 0 Comments

Komunalnim preduzećima 500.000 građana kasni sa plaćanjem računa

Sve bolju naplatu beleže EPS i ostala komunalna preduzeća, ali se procenjuje da pola miliona potrošača kasni u plaćanju, a trećina njih ima i višegodišnja dugovanja.

Transport 0 Comments

Američki gigant Ford otpušta 20.000 radnika širom sveta

Američki automobilski gigant Ford sprema se da ugasi hiljade radnih mesta širom sveta, a očekuje se da će smanjiti oko 10 odsto globalne radne snage, izveštava Wall Street Journal.

Kompanije 0 Comments

Vantiv preuzima Worldpay

Američki div u sektoru usluga plaćanja Vantiv preuzeće britanskog konkurenta Worldpay, objavile su dve kompanije u sredu, čime će nastati globalni div u tom uslužnom sektoru vredan 27 milijardi dolara.

1 Comment

Leave a Reply