Vučić: Nasilje nad ženama i decom biće posebna tema

Vučić: Nasilje nad ženama i decom biće posebna tema

Žestoko ćemo udariti po siledžijama i nasilnicima nad ženama i decom, poručio je premijer tokom konferencije povodom posete pomoćnice američkog državnog sekretara Victorije Nuland.

Najavljujući da će o tome više govoriti sutra u odvojenoj konferenciji, Vučić je napomenuo: “Sve što mogu da kažem je da im ne bih bio u koži”.

“Sutra ću da govorim o svemu tome, spremili smo ozbiljan plan i u borbi protiv onih koji misle da sprovode nasilje nad ženama i deci, i jedno i drugo biće posebna tema novih zakonskih rešenja i podzakonskih akata”, istakao je Vučić na pitanje novinara šta država planira da uradi povodom novog slučaja ubistva i silovanja deteta.

Javnost u Srbiji je potresena nakon poslednjeg slučaja monstruoznog silovanja i ubistva trogodišnje devojčice.

Izvor: Tanjug.rs
Previous NBS: Nema osnova da poslovne banke razmišljaju o primeni negativnih kamatnih stopa
Next Kilogram vune za dva kilograma soli

You might also like

Društvo 0 Comments

Maja Ilić: 96% anonimnih prijava je opravdano

Načelnica Odeljenja za studijsko-analitičke poslove u Inspektoratu za rad Maja Ilić je izjavila da oko 96 odsto zaposlenih koji anonimno prijavljuju probleme na poslu je opravdano.

Najvažnije vesti 0 Comments

Makedonija smanjuje cene fitosanitarnih uverenja za uvoz pšenice iz Srbije

Resorna ministarstva Srbije i Makedonije u petak su dogovorili u Skoplju što skoriju promenu uredbe i smanjenje cene fitosanitarnih uverenja za uvoz pšenice, na nivo cena u Srbiji, rekao je  ministar

Društvo 0 Comments

Zbog korupcije godišnje nestane više od dva odsto svetskog bogatstva

Više od dva odsto ukupnog svetskog bogatstva godišnje proguta korupcija, navodi se u izveštaju Medjunarodnog monetarnog fonda (MMF).

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply