Vučić: Nasilje nad ženama i decom biće posebna tema

Vučić: Nasilje nad ženama i decom biće posebna tema

Žestoko ćemo udariti po siledžijama i nasilnicima nad ženama i decom, poručio je premijer tokom konferencije povodom posete pomoćnice američkog državnog sekretara Victorije Nuland.

Najavljujući da će o tome više govoriti sutra u odvojenoj konferenciji, Vučić je napomenuo: “Sve što mogu da kažem je da im ne bih bio u koži”.

“Sutra ću da govorim o svemu tome, spremili smo ozbiljan plan i u borbi protiv onih koji misle da sprovode nasilje nad ženama i deci, i jedno i drugo biće posebna tema novih zakonskih rešenja i podzakonskih akata”, istakao je Vučić na pitanje novinara šta država planira da uradi povodom novog slučaja ubistva i silovanja deteta.

Javnost u Srbiji je potresena nakon poslednjeg slučaja monstruoznog silovanja i ubistva trogodišnje devojčice.

Izvor: Tanjug.rs
Previous NBS: Nema osnova da poslovne banke razmišljaju o primeni negativnih kamatnih stopa
Next Kilogram vune za dva kilograma soli

You might also like

Politika 0 Comments

Vučić dao rok Srbima sa Kosova i Metohije da do 31. decembra povuku sve štetne odluke

Premijer Aleksandar Vučić je predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije dao rok da do 31. decembra povuku sve štetne odluke ako žele da učestvuju u onome što je jedinstvena politika

Društvo 1Comments

Majkama poseban staž za obračun penzije tek od 2032.

Primena odredbe Zakona o Penzijsko-invalidskom osiguranju (PIO) kojom je predviđeno da se majkama sa jednim, dvoje ili troje dece prizna poseban staž za konačan obračun visine penzije, odložena je do 2032. godine.

Društvo 0 Comments

Niz eksplozija na Tajlandu, meta turistički centri

Tajlandska policija saopštila je danas da su niz eksplozija, koje su se dogodile u turističkim letovalištima u centralnim i južnim delovima zemlje noćas i jutros, činovi lokalne sabotaže i nemaju

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply