Microsoft: Ističe besplatan upgrade Windows 10

Microsoft: Ističe besplatan upgrade Windows 10

Kada je Microsoft najavljivao Windows 10 kompanija je kampanju temeljila na najavi da će upgrade sa prethodnih verzija operativnog sistema biti besplatan, da bi u poslednjoj rečenici te najave bilo naglašeno da se pomenuta najava odnosi na prvih godinu dana dostupnosti.

Pomenutih godinu dana ističe uskoro uz najavu pojavljivanja Anniversary update paketa unapređenja za Windows 10, a kompanija je nedavno izdala još jedan Windows Insider Preview build oznake 14376 koji donosi UpgradeSubscriptions.exe fajl koji ukazuje da će pretplata na pojedine karakteristike biti realna stvar.

Microsoft će upgrade od 30. jula naplaćivati 119 dolara. Međutim, svakom korisniku će biti omogućeno da se vrati na neku od prethodnih verzija softvera, navodi se na sajtu Microsofta.

Foto: Microsoft

Foto: Microsoft

Izvor: GdeInvestirati/ITsvet
Previous Britanski poslodavci pesimistični u pogledu ekonomske situacije u zemlji
Next Alfa plam isplatio dividendu iz prošlogodišnje dobiti

You might also like

Kompanije

Planinka iz Kuršumlije napušta berzansko tržište

Skupština akcionara kuršumlijske Planinke, održana 26. aprila, donela je odluku o napuštanju berzanskog tržišta na kome se ova kompanija nalazi od 2007. godine.

IT

HTC: Veća prodaja, manji gubitak

U poslednjem objavljenom finansijskom izveštaju kompanije HTC, koje se tiče četvrtog kvartala 2016. godine, vidljivo je kako je kompanije u tom razdoblju zabeležila operativni gubitak od 118 milona dolara.

Zdravlje

Otvaranje ponuda za Galeniku, šta dalje?

Da li su tri ponuđača, koja se utrkuju za 25 odsto udela u Galenici, ispravila manjkavosti u dokumentaciji, biće poznato sutra kad budu ponovo otvorene njihove ponude, a ubrzo zatim