Zrenjanin: Pet osoba ubijeno, 20 ranjeno u pucnjavi u kafiću

Zrenjanin: Pet osoba ubijeno, 20 ranjeno u pucnjavi u kafiću

Pet osoba je ubijeno a 20 je ranjeno noćas u mestu Žitište kod Zrenjanina kada je muškarac ušao u kafić i pucao na goste iz automatskog oružja.

MUP Srbije je saopštio da je Z.S. (38), u 1.40 časova, ušao u kafić Makijato i ispalio više hitaca iz automatskog oružja.

Tom prilikom ubio je svoju suprugu i još jednu žensku osobu, nakon čega je nastavio da puca po građanima koji su se u tom trenutku nalazili u kafiću.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su Z.S, a uviđaj je u toku.

Kako javlja RTV, u Zrenjaninsku bolnicu primljeno je 25 osoba, od čega je troje bilo maloletnika, a odmah nakon prijema, tri osobe su je preminule. Izvršeno je ukupno sedam operacija.

Troje povređenih je odmah prebačeno u Klinički centar Vojvodine, jedna osoba na Institut u Sremskoj Kamenici, a jedna osoba je upućena na neurohirurgiju Kliničkog centra Srbije u Beograd.

Prema nezvaničnim informacijama, motiv ovog strašnog dela je ljubomora.

Izvor:N1
Previous Izrael uveo blokadu Hebrona, najveća operacija na toj teritoriji u poslednje dve godine
Next Radnicima FAP smanjuju otpremnine za 100 evra po godini staža dok su na kolektivnom odmoru

You might also like

Preduzetništvo

Poreska uprava: Nepravilnosti u više od trećine kontrola obračuna javnih prihoda

Inspektori terenske kontrole Poreske uprave su do početka aprila izvršili 5.063 kontrole od kojih 3.159 kontrola javnih prihoda koje su za predmet imale pravilnost obračunavanja javnih prihoda, rečeno je u

Društvo

Za priznanje prekršaja u sivoj zoni manja kazna

Zaključivanjem sporazuma o priznanju krivice prekršioci zakona u domenu sive ekonomije moći će da dobiju umanjenje kazne dok će država osigurati efikasnije sankcionisanje, a prekršajni sudovi biće značajno rasterećeni.

Društvo

Odšteta za oštećeni prtljag najviše 250 evra

U slučaju gubitka ili oštećenja prtljaga u autobusu odšteta koju putnik može da očekuje je 200 do 250 evra, pa je najpametnije vrednije stvari čuvati pored sebe.