Dobila odštetu od 10.000 dolara zbog automatske instalacije Windows-a 10

Dobila odštetu od 10.000 dolara zbog automatske instalacije Windows-a 10

Nakon što joj je zbog automatske nadogradnje na Windows 10 računar postao neupotrebljiv, Microsoft je pristao da ženi iz Kalifornije isplati 10.000 dolara odštete.

Teri Goldstein je imala računar sa Windows-om 7 koji je krenuo da se automatski nadograđuje na novi Microsoft-ov sistem, a ona je u tužbi rekla da je računar bio nestabilan nakon instalacije Windows-a te nije mogla da obavlja posao. Iz Microsoft-a su rekli da su odustali od žalbe kako bi uštedeli na pravnim troškovima, prenosi BBC.

Najnovija verzija Windows-a do kraja jula je dostupna kao besplatna nadogradnja, a Microsoft se trudi postaviti novi sistem na što više računara. Ali, mnogi su odlučili ostati na starijem Windows-u zbog svog hardvera ili softvera koji nije kompatibilan ili jednostavno ne žele novi sistem. Mnogi su se i žalili na činjenicu da se sistem automatski skidao sa ostalim ažuriranjima.

Izvor: GdeInvestirati/ITvesti
Previous Muškarci zaljubljeno grle svoje pivske bebe u novoj nemačkoj reklami
Next Srbija izdvaja najmanje novca za nauku u Evropi

You might also like

Energetika i naftna industrija 0 Comments

NIS: Građanima danas dividenda po 105 din, državi 1,2 milijardi dinara

Svi građani koji su na dan 18. juna 2016. (Dan dividende) posedovali besplatne akcije NIS-a, dobiće danas dividendu od 20,99 dinara po akciji, odnosno 104,93 dinara za pet besplatnih akcija

Kompanije 0 Comments

Swiss Air Lines otvara liniju od niškog aerodroma do Ciriha

Švajcarska nacionalna aviokompanija “Swiss International Air Lines” otvorio je redovne putničke letove s niškog aerodroma “Konstantin Veliki” do Ciriha, saopšteno je u nedelju iz Javnog preduzeća “Aerodrom Niš”.

Industrija 0 Comments

Nova prodaja imovine kompanije Lenada

Stečajni upravnik kompanije Lenada iz Beograda oglasio je prodaju dela imovine dužnika javnim nadmetanjem.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply