Skupština Fitofarmacije usvojila dividendu od 80 dinara

Skupština Fitofarmacije usvojila dividendu od 80 dinara

Na redovnoj skupštini akcionara Galenike Fitofarmacije, održanoj 24. juna, usvojene su sve predložene tačke dnevnog reda, među kojima i odluka o raspodeli dobiti kao i odluka o sticanju sopstvenih akcija do usvajanja godišnjeg izveštaja za 2016. godinu.

Doneta je odluka da se deo dobiti u visini od 211,2 miliona dinara raspodeli za isplatu dividendi, što predstavlja bruto iznos od 80 dinara po akciji (dividendni prinos od 3,02 odsto). Kao dan dividende određen je 24. jun tekuće godine, a isplata će biti obavljena u sedmici od 5. do 9. septembra tekuće godine.

Izvor: Wisebroker.rs
Previous Italijanska kompanija gradi fabriku za preradu povrća u Dobrincima kod Rume
Next Goldman Sachs: U roku od godinu dana Britanija upada u recesiju

You might also like

Svetske berze 0 Comments

Evropske berze bez novih podsticaja, nafta blizu 50 dolara, pojeftinili evro i zlato

Dva značajna sastanka, OPEC-a i Evropske centralne banke, nisu pružili ništa neočekivano što bi podstaklo trgovanje na evropskim berzama zbog čega su glavni berzanski indeksi zabeležili neznatne promene vrednosti.

Wall Street: Berze porasle, novi rekordi S&P 500 i Nasdaq indeksa

Na Wall Streetu su u ponedeljak cene akcija porasle, pri čemu su S&P 500 i Nasdaq indeks dostigli nove rekordne nivoe, zahvaljujući rastu cena nafte i akcija u tehnološkom sektoru nakon

Najvažnije vesti 0 Comments

Nedeljni pregled: Dolar oslabio, jen i švajcarski franak najtraženije valute

Vrednost američkog dolara je protekle nedelje oslabila u odnosu na većinu svetskih valuta nakon što je američka centralna banka zadržala postojeće kamatne stope, dok su evro i funta bili pod

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply