Skupština Fitofarmacije usvojila dividendu od 80 dinara

Skupština Fitofarmacije usvojila dividendu od 80 dinara

Na redovnoj skupštini akcionara Galenike Fitofarmacije, održanoj 24. juna, usvojene su sve predložene tačke dnevnog reda, među kojima i odluka o raspodeli dobiti kao i odluka o sticanju sopstvenih akcija do usvajanja godišnjeg izveštaja za 2016. godinu.

Doneta je odluka da se deo dobiti u visini od 211,2 miliona dinara raspodeli za isplatu dividendi, što predstavlja bruto iznos od 80 dinara po akciji (dividendni prinos od 3,02 odsto). Kao dan dividende određen je 24. jun tekuće godine, a isplata će biti obavljena u sedmici od 5. do 9. septembra tekuće godine.

Izvor: Wisebroker.rs
Previous Italijanska kompanija gradi fabriku za preradu povrća u Dobrincima kod Rume
Next Goldman Sachs: U roku od godinu dana Britanija upada u recesiju

You might also like

Dinar na novom rekordu, srednji kurs 118,0128

Dinar je danas dostigao novu najvišu vrednost u ovoj godini s rastom od 0,1 odsto prema jedinstvenoj valuti evrozone, i zvanični srednji kurs iznosi 118,0128 dinara za evro, objavila je Narodna banka

Wall Street: Indeksi nastavljaju sa rekordina uprkos padu Apple-a

Na Wall Streetu su i u sedu berzanski indeksi porasli, treći dan zaredom, i dostigli nove najviše nivoe u istoriji, dok je pad cene akcija Applea ograničio dobitke.

John Hardy: Pomirljiva Evropska centralna banka ruši evro

Sastanak Evropske centralne banke je zatekao tržište nespremnim jer su postojala agresivna očekivanjima uoči sastanka sa izrazitim fokusom o mogućoj poruci o smanjenju, kaže direktor sektora Strategije na deviznom tržištu

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply