Otvara se novi McDonald’s restoran kod Stare Pazove

Otvara se novi McDonald’s restoran kod Stare Pazove

Još jedan restoran brze hrane iz popularne američke franšize otvoriće se na benzinskoj stanici Petrol na auto-putu Beograd – Novi Sad.

Započeta je rekonstrukcija pumpe Petrol na auto-putu kod Stare Pazove kojom će se sagraditi restoran brze hrane McDonald’s bruto površine 640 kvadrata.

Projekat je uradio arhitekta Đorđe Bajilo iz novosadskog biroa DBA, dok je za gradnju zadužen Energo Invest Group.

Poznato je da se McDonald’s restorani podižu veoma brzo pa se završetak radova očekuje već 10. jula. Ovo je inače šesti po redu McDonald’s restoran čije je projekat uradio DBA.

Izvor: GdeInvestirati/Gradnja.rs
Previous Kinezi će u Bugarskoj proizvoditi električne automobile
Next Kompanija Sony zatvara fabriku u Brazilu

You might also like

Kompanije 0 Comments

ThyssenKrupp opet posluje u plusu

Nemački gigant teške industrije i čelika ThyssenKrupp potvrdio je u četvrtak prognozu za celu godinu nakon što je prvo fiskalno tromesečje ponovo zaključio s pozitivnim rezultatom zahvaljujući dobrim rezultatima poslovanja

Industrija 0 Comments

Thyssenkrupp: Pad profita za 60 odsto

Nemački inženjerski gigant Thyssenkrupp u prvih šest meseci poslovne godine zabeležio je pad profita za preko 60 odsto, zbog čega je snižena projekcija godišnjeg profita.

Kompanije 0 Comments

NLB grupa udvostručila dobit

NLB grupa je u prvih devet meseci ove godine ostvarila profit od 184 miliona evra, što je 101% više u poređenju sa istim periodom prošle godine, odnosno 92,5 miliona evra

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply