GAK Narodni front obustavlja postupke vantelesne oplodnje zbog proširivanja kapaciteta

GAK Narodni front obustavlja postupke vantelesne oplodnje zbog proširivanja kapaciteta

GAK Narodni front, koji je inače jedna od pet državnih ustanova u kojoj se radi postupak vantelesne oplodnje, od prvog jula zatvara svoja vrata za tu proceduru, a razlog za to je proširenja kapacitata, prenosi PharmaNetwork.

Kako su rekli iz ove ustanove u narednih četiri do pet meseci cela priča bi trebalo da zaživi u jednom potpuno novom ruhu. Snežana Rakić, vršilac dužnosti direktorke GAK Narodni front rekla je da će proces sigurno biti ne samo kvantitativno već i kvalitetno proširen. Najavljeno je da će ova ustanova imati sve što se radi i u drugim savremenim centrima.

Izvor: GdeInvestirati/eKapija
Previous Strmoglavi pad dinara u odnosu na dolar
Next Volkswagen na svoju štetu daje 10 milijardi dolara

You might also like

Tema dana 0 Comments

Rasim Ljajić: Ljajić: Izgradnja gondole od Kalemegdana do Ušća počinje 2018.

Ministar turizma Rasim Ljajić izjavio je danas da će “sasvim sigurno” izgradnja gondole u Beogradu, od Kalemegdana do parka Ušće na Novom Beogradu, početi u 2018. godini. 

Društvo 3 Comments

Kragujevački studenti napravili bolid nazvan Formula Zastava

Posle četiri godine rada studenti Fakulteta inženjerskih nauka u Kragujevcu uspeli su da naprave formulu – trkački bolid u klasi Formule 3, kojim će se u Mađarskoj takmičiti protiv 30

Banke i finansije 0 Comments

Kako da zatvorite račun u banci i ne dospete na “crnu listu” Kreditnog biroa

Na kritike da građani dospevaju na “crnu listu” neplatiša Kreditnog biroa zbog dugova od nekoliko dinara, iz Udruženja banaka odgovaraju – liste docnji prave kompjuterski sistemi.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply