GAK Narodni front obustavlja postupke vantelesne oplodnje zbog proširivanja kapaciteta

GAK Narodni front obustavlja postupke vantelesne oplodnje zbog proširivanja kapaciteta

GAK Narodni front, koji je inače jedna od pet državnih ustanova u kojoj se radi postupak vantelesne oplodnje, od prvog jula zatvara svoja vrata za tu proceduru, a razlog za to je proširenja kapacitata, prenosi PharmaNetwork.

Kako su rekli iz ove ustanove u narednih četiri do pet meseci cela priča bi trebalo da zaživi u jednom potpuno novom ruhu. Snežana Rakić, vršilac dužnosti direktorke GAK Narodni front rekla je da će proces sigurno biti ne samo kvantitativno već i kvalitetno proširen. Najavljeno je da će ova ustanova imati sve što se radi i u drugim savremenim centrima.

Izvor: GdeInvestirati/eKapija
Previous Strmoglavi pad dinara u odnosu na dolar
Next Volkswagen na svoju štetu daje 10 milijardi dolara

You might also like

Društvo 0 Comments

Prirodne katastrofe u 2016. godini odnele 175 milijardi dolara

Reosiguravajuća kuća Munich Re izdala je saopštenje u kome se navodi da su prirodne katastrofe, kao što su oluje i zemljotresi, prošle godine prouzrokovale štetu od 175 milijardi dolara, što

Društvo 0 Comments

Tomislav Nikolić: Uspostavljanje saradnje Srbije i Katara prioritet

U Srbiji postoji više od 30 banja koje su u procesu privatizacije, a učešće katarskih kompanija u tom poslu moglo bi da bude idealan način za započinjanje saradnje između Srbije i Katara,

Tema dana 0 Comments

Lidl “iskopao” arheološko nalazište u Paraćinu

Na placu buduće prodavnice Lidl u naselju Gloždak u Paraćinu nalazi se groblje iz bronzanog doba, potvrdila su prva zaštitna arheološka iskopavanja na tom lokalitetu.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply