Na prodaju proizvodna hala kompanije “Wunder” u Aleksandrovu sa početnom cenom od 63 miliona dinara

Na prodaju proizvodna hala kompanije “Wunder” u Aleksandrovu sa početnom cenom od 63 miliona dinara

Imovina fabrike konditora “Wunder” u stečaju ponuđena je potencijalnim kupcima, a proizvodna hala je površine 1.231 m2 i nalazi se u Aleksandrovu, opština Merošina.

Početna cena celokupne imovine je oko 63 miliona dinara, uz depozit od 23 miliona dinara. Javno nadmetanje održaće se 22. jula 2016. godine.

Imovina ovog niškog preduzeća prodaje se već godinama, a cena je drastično pala. Početna cena na nadmetanju 2014. godine iznosila je oko 208 miliona dinara.

Kompanija “Wunder” je osnovana 2002. godine kao joint venture. Osnivači su bili “Vulić & Vulić” d.o.o iz Niša i “Eurochem” GmbH iz Beča. Proizvodili su kakao, mlečne, lešnik i čokoladne dezerte i vafel poslastice.

Izvor: GdeInvestirati/eKapija
Previous Ruski turisti sve brojniji u Srbiji
Next Fiskalni savet: Javne finansije Srbije i dalje daleko od dobrog stanja

You might also like

Najvažnije vesti 0 Comments

Produžen rok za davanje koncesije za aerodrom “Nikola Tesla”

Vlada Srbije i AD Aerodrom objavili su obaveštenje o produženju rokova u postupku za davanje koncesije za aerodrom “Nikola Tesla” do 23. oktobra 2017. godine, prenosi Politika.

Kompanije 0 Comments

Etihad Airways najavio otkaze

Sve konkurentniji ambijent na tržištu vazdušnog saobraćaja prisiljava nas na neodređeni broj otpuštanja, saopšteno je iz kompanije Etihad Airways.

Kompanije 0 Comments

Dug Petrohemije pretvoren u javni dug Republike Srbije

Srbija je preuzela 105 miliona duga Petrohomije koje je imala prema Naftnoj industriji Srbije, utvrđeno je danas zakonom o pretvaranju duga Petrohemije u javni dug koji je usvojila Skupština Srbije.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply