Air Serbia nudi specijalne letove po regionu

Air Serbia nudi specijalne letove po regionu

Na pojedinim regionalnim letovima u periodu priprema za uspostavljanje letova za Njujork, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, Air Serbia, putnicima nudi priliku da putuju širokotrupnim avionom Airbus A330.

Avio-kompanija će ovim avionom sa 254 sjedišta 10. juna obaviti let JU170 između Beograda i Podgorice, 11. juna let JU100 između Beograda i Banjaluke i odabrane letove između Beograda i Zagreba između 12. i 21. juna, saopšteno je iz kompanije Air Serbia.

Tokom promotivnog perioda, cene povratnih karata između Beograda i Zagreba avionom A330 će se kretati od 69 evra, a karata u jednom pravcu od 39 evra.

Putnici mogu da kupe karte putem internet sajta „www.airserbia.com“, pozivom na telefon kontakt centra Air Serbie i putem ovlašćenih turističkih agenata, navodi se u saopštenju.

„Uzbuđenje koje je pratilo dolazak našeg aviona A330 u Beograd je zaista bilo neverovatno i prirodno je da su mnogi građani zainteresovani da lično dožive let na našem najvećem avionu“, kazao je generalni direktror kompanije Air Serbia Dane Kondić.

Foto: aero.beg

Foto: aero.beg

„Da bismo odgovorili na interesovanje putnika, u okviru priprema za prekookeanske letove, našim novih širokotrupnim avionom obavljaćemo specijalne letove ka tri važne destinacije u regionu, što će biti savršena prilika da vazduhoplovni entuzijastii, redovni putnici lete jednim od najvećih aviona na Balkanu“, dodao je on.

Let između Beograda i Njujorka će biti uspostavljen 23. juna, čime će biti započeta nova era bliskih odnosa između Srbije i SAD, navodi se u saopštenju.

Avion AirbusA330 ima 18 sedišta u biznis klasi i 236 u ekonomskoj i sistem za zabavu na letu dostupan na svakom sedištu kao i sedišta u biznis klasi čiji se nasloni mogu u potpunosti oboriti.

Izvor: GdeInvestirati/Tanjug
Previous Sve veće razlike u bogatstvu zemalja evrozone
Next Rusija postala najveći snabdevač nafte i gasa

You might also like

Kompanije 0 Comments

Audi će do 2020. predstaviti tri električna automobila

Kompanija Audi najavila je da će do 2020. godine izbaciti na tržište tri električna automobila, a prvi od njih trebao bi biti spreman već naredne godine.

Kompanije 0 Comments

Neuspešna prodaja servisnog centra ATP Vojvodine

Stari i novi servis ATP Vojvodine u Novom Sadu, koji se nalazi u kompleksu novosagrađene autobuske stanice u tom gradu, nisu našli novog vlasnika.

Banke i finansije 0 Comments

Neto dobit UniCredita 8,3 odsto veća

Italijanska banka UniCredit u utorak je izvestila da joj je neto dobit u drugom ovogodišnjem tromesečju porasla za 8,3 % u odnosu na isto razdoblje lani, zahvaljujući nižim operativnim troškovima te

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply