Facebook zarađuje na vama! Zaradite i vi na njemu

Facebook zarađuje na vama! Zaradite i vi na njemu

Tokom prošle godine Facebook je na nama zaradio neverovatnih 1.56 milijardi dolara dok je cena njegovih akcija porasla čak 36%. Prema Financial Times-u, do kraja ove godine cena akcija Facebooka bi mogla da poraste još dodatnih 20%.

Iskoristite priliku da uzmete besplatnih 50€ za trgovanjena svetskoj berzi i zaradite na ceni akcija Facebooka.

Besplatnih 50€ za trgovanje možete preuzeti ovde.

Prošla godina je bila veoma impresivna za Facebook. Cena akcija je ostvarila rast od čak 36% a sama kompanija je postala 8. na svetu po veličini tržišne kapitalizacije. Trenutna vrednost Facebook-a je oko 323 milijardi dolara. Cena akcija Facebooka nadmašila je rastom gigante kao što su General Electrics, Johnson & Johnson i AT&T.

Danas Facebook predstavlja ozbiljnu konkurenciju i TV industriji sa svojom „video streaming“ uslugom kao i Youtube-u sa „video hub“ i video pretraživačem. Prošle godine pregled Facebook-ovih videa se duplirao sa 4 milijardi tokom aprila na 8 milijardi tokom novembra. Ogroman rast dnevnih pregleda otvorio je širom vrata dodatnoj zaradi od oglasa.

Pored toga na prošlonedeljnoj F8 „developer“ konferenciji, Mark Zuckerberg je predstavio strategiju kompanije za narednih 10 godina. Osnovna ideja je intenzivnije zbližavanje ljudi putem posebnih naočara čime će biti omogućena interakcija sa svim ostalim korisnicima kao da su u istoj prostoriji bez obzira u kom delu sveta se nalazili.

Osnovna misija Facebook-a je deljenje, a ova vrsta virtuelne, sveprisutne „teleportacije“ i komunikacije predstavlja izuzetno moćno sredstvo u tom pravcu.

Prihod po akciji Facebooka je prošle godine dostigao 2.28 dolara a do 2018.godine očekuje se da poraste na 5.50 dolara.

FXLider ima saradnju sa Fortrade Limited – kompanijom autorizovanom i regulisanom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Ugovori za razliku u ceni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na finansijski leveridž i nose visok nivo rizika za Vaš kapital jer cene mogu brzo da postanu nepovoljne za Vas. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i zbog toga morate biti sigurni da ste razumeli rizike, a potražite i nezavisan savet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, traženje niti transakciju u pogledu bilo kog finansijskog instrumenta. Gubici mogu da premaše Vaše depozite i od Vas bi se moglo zahtevati da izvršite dodatne uplate. FXLider ne prihvata nikakvu odgovornost za bilo kakvu upotrebu ovih komentara niti za posledice koje iz toga mogu da proisteknu. Ne daje se nikakvo uveravanje niti garancija za tačnost ili potpunost ovih podataka. Sledstveno tome, svako lice koje postupi prema njima, čini to u potpunosti na sopstveni rizik.
Izvor: Promo
Previous Evropske berze u blagom plusu, cena nafte bez promene, evro neznatno ojačao prema dolaru
Next Australija prodaje bitcoine vredne oko 13 miliona US dolara

You might also like

Berza

Azijske berze podstakao tehnološki sektor

Na azijskim berzama u sredu su cene akcija porasle, najviše u tehnološkom sektoru koji je dostigao rekordne nivoe nakon boljih nego što se očekivalo kvartalnih poslovnih rezultata Applea.

Berza

Neznatna promena dinara prema evru, NBS danas intervenisala prodajom 15 miliona evra

Vrednost dinara prema evru u petak će biti približna današnjoj i zvanični srednji kurs će iznositi 123,9315 dinara za evro, saopštila je Narodna banka Srbije.

Berza

Beogradska berza: Aerodrom prvi put od februara prelazio granicu od 1.000 dinara

Današnji trgovački dan doneo je odličan promet od 399,1 milion RSD (3,2 miliona EUR), zahvaljujući trgovanju državnim dužničkim hartijama. Oba berzanska indeksa beleže blagi rast već drugi uzastopni dan, a