Na Android i iOS uređajima će jedino raditi PayPal aplikacija

Na Android i iOS uređajima će jedino raditi PayPal aplikacija

Osim na uređajima sa Android platformom verzije 4.0.3 ili novijom, odnosno na Apple uređajima sa iOS 9.1 platformom ili novijom, PayPal aplikacija više neće raditi.

Nova 6.0 verzija PayPal aplikacije neće biti podržana na Windows Phone, BlackBerry OS ili Amazon Fire Phone platformama.

PayPal-ovo novo izdanje dolazi sa novim izgledom, PayPal balansom i istorijom transakcija. Iako PayPal nastavlja da traži nove načine da napravi nove pogodnosti za korisnike, morali su da donesu odluku da odbace podršku za platforme koje koristi veoma mali broj korisnika. PayPal podseća da će i dalje moći da se koristi mobilni sajt za pristup PayPal-u baš kao i preko aplikacije.

Naglasićemo i to da će se ova promena dogoditi od 30. juna. BlackBerry korisnici će i dalje biti u mogućnosti da koriste PayPal-ovo peer-to-peer plaćanje preko BBM-a, a Outlook.com korisnici će i dalje moći da pristupe PayPal dodatku za slanje novca preko inboxa.

Izvor: GdeInvestirati/Benchmark
Previous Vučić u privatnoj poseti Moskvi, sastanak sa Putinom "u četiri oka"
Next Sindikat RTB Bor: Depozit garancija u slučaju neuspeha

You might also like

Kompanije

Ko su kupci Galenike?

Potencijalni strateški partner za 25 odsto vlasništva u nekadašnjem farmaceutskom gigantu platiće najmanje sedam miliona evra. Ko su kompanije zainteresovane za kupovinu Galenike?

Banke i finansije

Bankama će biti zabranjeno trgovanje zaostalim dugovima građana

Građani koji nisu u stanju redovno da otplaćuju zajmove ili su prestali da izmiruju obaveze, pre svega zbog gubitka posla, mogu da odahnu, jer neće pasti u ruke uterivača dugova.

Kompanije

Otvorena fabrika nudli brenda Wai Wai u Rumi

Kompanija CG Corp Global iz Nepala otvorila je danas u Rumi svoj prvi pogon u Evropi “CG Foods Europe”, gde će proizvoditi nudle svetski poznatog brenda Wai Wai.