Otkriveno koja je najjeftinija valuta

Otkriveno koja je najjeftinija valuta

Do danas najjeftinija valuta je poljski zlot, smatraju analitičari istraživačke grupe Global research iz Deutsche banke, piše Business insider.

U izveštaju grupe ekonomista pod rukovodstvom Alana Ruskina i Georgea Saravelosa navodi se da se poljska valuta kotira “izuzetno jeftino“ i da je potcenjena za oko 10 odsto.

Istovremeno, stručnjaci najavljuju da će kurs zlota rasti. Valutu će podržati visoki pokazatelji poslovne aktivnosti, niska nezaposlenost i porast zarada.

Izvor: GdeInvestirati/Sputnik/B92
Previous Dolar premašio granicu 110 dinara
Next Wall Street: Skočile bankarske akcije

You might also like

Društvo

Infostud: Gubitak radnog mesta najveći strah u Srbiji

Rezultati uporednog istraživanja tržišta rada u tri zemlje regiona portala “Infostud”, pokazuju da od gubitka posla najviše strahuju ispitanici iz Srbije, dok su im dobri međuljudski odnosi najbitniji na radnom mestu, saopštio je

Politika

Donald Trump: Nisam tražio obustavu istrage FBI

Američki predsednik Donald Trump u četvrtak je odlučno osporio svaku umešanost u istragu FBI-ja o eventualnoj povezanosti između članova njegove ekipe i Moskve, tvrdeći da od bivšeg direktora FBI nije

Najvažnije vesti

Pronađene dve rakete u avionu koji je u Beograd doleteo iz Bejruta?

Avio-kompanija “Air Serbia” je saopštila da je kargo pošiljka, koja je transportovana na dalju destinaciju, identifikovana na beogradskom aerodromu i da ta kompanija pomaže u istrazi u vezi sa pošiljkom.