Pogodnosti za kupovinu u stambeno-poslovnom kompleksu “Tamiš kapija”

Pogodnosti za kupovinu u stambeno-poslovnom kompleksu “Tamiš kapija”

Nekretninu u stambeno-poslovnom kompleksu “Tamiš kapija” moguće je kupiti bez učešća uz pomoć kredita AIK banke.

Uz pogodnosti kredita AIK Banke, nekretninu je moguće kupiti bez ulaganja sopstvenih sredstava u kupovinu iste tj. bez učešća.

Isplata se vrši za 7 dana, bez potrebe vršenja procene vrednosti nepokretnosti za prve tri godine korišćenja, što za klijenta predstavlja uštedu do 100 evra. Na ovaj način, za stan od 70 kvadratnih metara, mesečna rata kredita na 20 godina iznosi 350 evra.

Stambeno-poslovni kompleks „Tamiš Kapija“ nalazi se na svega 14 km od Beograda, na obali Tamiša, i prostire se na 43.000 m2, od čega je trećina prostora namenjena uslužnom i komercijalnom prostoru, dok se na četiri sprata nalazi 276 stanova različitih struktura, od garsonjera do četvorosobnih stanova. Stanovnicima “Tamiš kapije“, osim luksuznih i savremeno opremljenih stanova, na raspolaganju su mnogobrojni sadržaji zabavnog i uslužnog karaktera, veliki supermarket, restorani, zona za rekreaciju i druge delatnosti, kao i obezbeđeno parking mesto za svaki stan.

Izvor: Gdeinvestirati.com
Previous Republika Srpska se zadužuje skuplje od FBiH
Next SAD: Kompanije raspolažu sa 1.700 milijardi dolara gotovine

You might also like

Nekretnine 0 Comments

Cene stanova za studente u blagom padu

Početak školske godine, tradicionalno, donosi pojačanu tražnju stanova za studente. Oni koji se školuju u Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu će proći malo jeftinije nego da smeštaj traže u Beogradu,

Društvo 0 Comments

Tokom noći srušen nelegalni verski objekat Islamske zajednice u Zemun polju

U Zemun Polju je, tokom noći, srušen nelegalno izgrađeni verski objekat koji je podigla Islamska zajednica.

Komercijalne nekretnine 0 Comments

Nova prodaja imovine preduzeća Horti produkt

– Druga prodaja imovine preduzeća u stečaju “Horti produkt” iz Donje Trepče, koje se bavilo proizvodnjom voća i povrća u stakleniku, zakazana je za 21. decembar.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply