Pogodnosti za kupovinu u stambeno-poslovnom kompleksu “Tamiš kapija”

Pogodnosti za kupovinu u stambeno-poslovnom kompleksu “Tamiš kapija”

Nekretninu u stambeno-poslovnom kompleksu “Tamiš kapija” moguće je kupiti bez učešća uz pomoć kredita AIK banke.

Uz pogodnosti kredita AIK Banke, nekretninu je moguće kupiti bez ulaganja sopstvenih sredstava u kupovinu iste tj. bez učešća.

Isplata se vrši za 7 dana, bez potrebe vršenja procene vrednosti nepokretnosti za prve tri godine korišćenja, što za klijenta predstavlja uštedu do 100 evra. Na ovaj način, za stan od 70 kvadratnih metara, mesečna rata kredita na 20 godina iznosi 350 evra.

Stambeno-poslovni kompleks „Tamiš Kapija“ nalazi se na svega 14 km od Beograda, na obali Tamiša, i prostire se na 43.000 m2, od čega je trećina prostora namenjena uslužnom i komercijalnom prostoru, dok se na četiri sprata nalazi 276 stanova različitih struktura, od garsonjera do četvorosobnih stanova. Stanovnicima “Tamiš kapije“, osim luksuznih i savremeno opremljenih stanova, na raspolaganju su mnogobrojni sadržaji zabavnog i uslužnog karaktera, veliki supermarket, restorani, zona za rekreaciju i druge delatnosti, kao i obezbeđeno parking mesto za svaki stan.

Izvor: Gdeinvestirati.com
Previous Republika Srpska se zadužuje skuplje od FBiH
Next SAD: Kompanije raspolažu sa 1.700 milijardi dolara gotovine

You might also like

Zemljište 0 Comments

Novi Bečej daje u zakup 7.317 hektara poljoprivrednog zemljišta

Opština Novi Bečej raspisala je poziv za javnu licitaciju poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini, prenosi sajt Zrenjaninski.

Društvo 3 Comments

Za renoviranje stana u vreme kućnog reda, kazna i do 50.000 dinara

Deo odluka o kućnom redu, donetom još 1983. godine, zanemaruje savremeni način života. Mir propisan od 22.00 do 6.00 i od 13.00 do 17.00.

Nekretnine 0 Comments

Siniša Mali: Izdato građevinskih dozvola za više od milion kvadrata

Gradonačenik Beograda Siniša Mali izjavio je da je u 2017. godini izdato građevinskih dozvole za više od milion kvadrata, što prema njegovim rečima ukazuje da je Beograd postao “grad kranova

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply