Google: Otvoren konkurs za predloge naziva naredne verzije Androida

Google: Otvoren konkurs za predloge naziva naredne verzije Androida

Iako veliki broj ljudi očekuje da će Android N biti nazvan Nutella, na osnovu toga što Google imenuje svaku varijantu mobilnog operativnog sistema po nečem slatkom, vrlo je verovatno da ovoga puta to neće biti slučaj.

Nutella naziv je i dalje u opticaju ali Google je otvorio konkurs za javnost koja će po prvi put bili u prilici da predloži ime za sledeću verziju Android operativnog sistema preko novog Web sajta koji omogućava predlaganje sugestija direktno Google-u. Google navodi da su svi predlozi dobrodošli, ali da, naravno, zadržava svoje pravo da donese konačnu odluku o nazivu sledećeg operativnog sistema.

Izvor: GdeInvestirati/ITsvet
Previous Miroslav Radaković: Za dobrog trgovca nema lošeg vremena
Next Starbucks sve veći konkurent McDonald'su

You might also like

Kompanije 0 Comments

Rekordna dobit kompanije Bayer u 2016. godini

Nemačka farmaceutska i hemijska kompanija Bayer izvestila je u sredu o rekordnim prihodima i dobiti u 2016. godini, dodajući da u novoj godini očekuju dalji rast kao i zaključenje zacrtanog preuzimanja američkog

Izjave Buffetta podigle akcije Applea blizu rekorda

Akcije Applea skočile su u ponedeljak 2 odsto  i stigle na korak od rekorda nakon izjava legendarnog investitora Warrena Buffetta.

Kompanije 0 Comments

Proglašen bankrot Jugoremedije

Privredni sud u Zrenjaninu doneo je rešenje kojim se određuje bankrotstvo u postupku stečaja nad zrenjaninskom fabrikom lekova Jugoremedija.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply