Google: Otvoren konkurs za predloge naziva naredne verzije Androida

Google: Otvoren konkurs za predloge naziva naredne verzije Androida

Iako veliki broj ljudi očekuje da će Android N biti nazvan Nutella, na osnovu toga što Google imenuje svaku varijantu mobilnog operativnog sistema po nečem slatkom, vrlo je verovatno da ovoga puta to neće biti slučaj.

Nutella naziv je i dalje u opticaju ali Google je otvorio konkurs za javnost koja će po prvi put bili u prilici da predloži ime za sledeću verziju Android operativnog sistema preko novog Web sajta koji omogućava predlaganje sugestija direktno Google-u. Google navodi da su svi predlozi dobrodošli, ali da, naravno, zadržava svoje pravo da donese konačnu odluku o nazivu sledećeg operativnog sistema.

Izvor: GdeInvestirati/ITsvet
Previous Miroslav Radaković: Za dobrog trgovca nema lošeg vremena
Next Starbucks sve veći konkurent McDonald'su

You might also like

Kompanije 0 Comments

Japan: Apple kažnjen sa 118 miliona dolara

Podružnici američke tehnološke kompanije Apple u Japanu je naloženo da lokalnim vlastima plati 12 milijardi jena (118 miliona dolara) na ime poreza zbog prijavljivanja nižih od realno ostvarenih prihoda, izvestili

Trgovina 0 Comments

Intersport u Srbiji beleži rast prodaje od preko 20 odsto godišnje

Intersport Srbija tokom 2016. godine zabeležio je rast prometa od 20 odsto, a u narednim godinama se očekuje da se trend rasta prodaje nastavi.

Kompanije 0 Comments

Toyota zabeležila pad dobiti poslednjih devet meseci

Japanska Toyota je objavila danas da joj je neto dobit u devet meseci, zaključno sa decembrom, pala gotovo za četvrtinu u odnosu na isti period 2016. godine, ali je revidirala

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply