Google: Otvoren konkurs za predloge naziva naredne verzije Androida

Google: Otvoren konkurs za predloge naziva naredne verzije Androida

Iako veliki broj ljudi očekuje da će Android N biti nazvan Nutella, na osnovu toga što Google imenuje svaku varijantu mobilnog operativnog sistema po nečem slatkom, vrlo je verovatno da ovoga puta to neće biti slučaj.

Nutella naziv je i dalje u opticaju ali Google je otvorio konkurs za javnost koja će po prvi put bili u prilici da predloži ime za sledeću verziju Android operativnog sistema preko novog Web sajta koji omogućava predlaganje sugestija direktno Google-u. Google navodi da su svi predlozi dobrodošli, ali da, naravno, zadržava svoje pravo da donese konačnu odluku o nazivu sledećeg operativnog sistema.

Izvor: GdeInvestirati/ITsvet
Previous Miroslav Radaković: Za dobrog trgovca nema lošeg vremena
Next Starbucks sve veći konkurent McDonald'su

You might also like

Kompanije 0 Comments

Goldman Sachs razmatra selidbu iz Londona

Američka banka “Goldman Sachs” razmatra prebacivanje 1.000 radnih mesta iz Londona u Frankfurt, u okviru procesa reorganizovanja poslovanja poslije odluke Velike Britanije da istupi iz Evropske unije.

Berza 1Comments

Evropa osiguranje najveći prodavac akcija Komercijalne banke

Komercijalna banka je protekle sedmice bila ubedljivo najprometnija akcija na Beogradskoj berzi, a gotovo celokupnu ponudu generisalo je Evropa osiguranje u stečaju kojim upravlja Agencija za osiguranje depozita.

HTC u gubicima, radna mesta na udaru

Jedan od najvećih proizvođača mobilnih telefona – HTC, nalazi se na ivici propasti.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply