Google: Otvoren konkurs za predloge naziva naredne verzije Androida

Google: Otvoren konkurs za predloge naziva naredne verzije Androida

Iako veliki broj ljudi očekuje da će Android N biti nazvan Nutella, na osnovu toga što Google imenuje svaku varijantu mobilnog operativnog sistema po nečem slatkom, vrlo je verovatno da ovoga puta to neće biti slučaj.

Nutella naziv je i dalje u opticaju ali Google je otvorio konkurs za javnost koja će po prvi put bili u prilici da predloži ime za sledeću verziju Android operativnog sistema preko novog Web sajta koji omogućava predlaganje sugestija direktno Google-u. Google navodi da su svi predlozi dobrodošli, ali da, naravno, zadržava svoje pravo da donese konačnu odluku o nazivu sledećeg operativnog sistema.

Izvor: GdeInvestirati/ITsvet
Previous Miroslav Radaković: Za dobrog trgovca nema lošeg vremena
Next Starbucks sve veći konkurent McDonald'su

You might also like

Kompanije 0 Comments

Rusija i Japan žele da izgrade najdužu železničku prugu na svetu

Rusija i Japan planiraju da uspostave železničku rutu za transport tereta, koja će postati “treći distribucioni kanal” između dve zemlje.

Kompanije 0 Comments

Nemački Merck razmatra prodaju dela biznisa

Nemačka farmaceutska kompanija, Merck, razmatra prodaju segmenta zdravstvene zaštite potrošača, koji ima godišnje prihode od oko 860 miliona EUR, a novac bi bio iskorišćen na troškove istraživanja novih lekova.

Kompanije 0 Comments

Kada možemo da očekujemo letove za Čikago i Kanadu?

Nakon što je uspostavljena redovna linija na relaciji Beograd – Njujork, pitanje je kada će se uspostaviti takve linije za Čikago i Kanadu, za koju postoji ogromna zainteresovanost, naročito naših

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply