Cene putarina neće poskupeti ove godine

Cene putarina neće poskupeti ove godine

Auto-put od Beograda do Niša bi trebalo do kraja godine da bude pokriven kamerama, izjavio je v.d. direktora Puteva Srbije Zoran Drobnjak.

Drobnjak je za TV Pink rekao da novac za to još nije obezbeđen ali da se nada da će se novca naći.

Razlozi za stavljanje auto-puta između srpske prestonice i Niša pod video nadzor je, kako je naveo, pre svega zbog bezbednosti, uvida u obavljanje saobraćaja, kao i u stanje puteva za potrebe zimske službe i podsetio da je počeo da radi info centar Puteva Srbije, gde svi zainteresovani mogu da dobiju informacije o stanju na putevima i istakao da će uskoro početi da radi 24 sata.

foto: 013info.rs

foto: 013info.rs

Govoreći o projektu obnove 1.100 kilometara auto-puta, Drobnjak je rekao da će njim biti obuhvaćen samo deo puteva jer od 15.000 kilometara putne mreže, oko 12.000 kilometara zahteva obnovu.

On je rekao da je predviđeno da izmeštanje naplatne stanice Bubanj potok mora biti završeno do 15. oktobra i dodao da će biti mnogo većeg kapaciteta što bi trebalo da smanji gužve.

Drobnjak je rekao da do kraja godine neće biti povećanja cene putarine.

Izvor: GdeInvestirati/B92
Previous Sojaprotein: Snažan rasta proizvodnje i prodaje u prvom kvartalu
Next Nebojša Katić: Za države koje nisu sišle s uma, Argentina orijentir šta ne treba raditi

You might also like

Saobraćaj 0 Comments

Top 10 najboljih aviokompanija i aerodroma na svetu

AirHelp, kompanija koja se zalaže da putnici u slučaju kašnjenja ili otkazivanja letova od aviokompanija prime odštete, svake godine objavljuje listu najboljih i najgorih avioprevoznika i aerodroma na svetu.

Kompanije 0 Comments

Aerodrom Nikola Tesla: Prihod u prvom kvartalu 1,76 milijardi dinara

Beogradski Aerodrom “Nikola Tesla” izvestio je da je u prvom tromesečju ove godine zabeležio rast poslovnih prihoda od 2,9 odsto na 1,76 milijardi dinara.

Saobraćaj 0 Comments

Ana Brnabić: Srbija pregovara o uspostavljanju avio-linije sa Indijom

Premijerka Ana Brnabić, izjavila je da Vlada pregovara o uvođenju redovne avio-linije između Beograda i indijske prestonice, Nju Delhija.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply