City Expert: Kako do stana bez provizije?

City Expert: Kako do stana bez provizije?

Kako se u Srbiji sve više popularizuje preduzetništvo, uvezivanje zanimanja i dobra biznis ideja su samo preduslovi za dobar početak uspešnog poslovanja.

Kompanija City Expert je pokrenula inovativan način u posredovanju pri prodaji i izdavanju nekretnina. Osobe koje žele da kupe ili iznajme nekretninu, to mogu učiniti putem web sajta.

Era digitalne komunikacije nameće dinamičan tempo života. Prema poslednjim istraživanjima, internet u Srbiji koristi više od 4 miliona građana, tj. 55% stanovništva. Šest mladih osnivača ove kompanije su se dosetili da naprave web sajt sa najpreglednijom ponudom stanova na tržištu.

Osoba koja traži stan prvo može da pogleda nekretninu preko kvalitetnog videa koji se nalazi na sajtu, a koji stvara osećaj kao da se već tamo nalazite. Na sajtu se, takođe, može informisati o prosečnoj visini troškova i komunalija i pogledati celokupan enterijer.

Web sajt Cityexpert.rs služi za iznajmljivanje i kupovinu nekretnina bez provizije, a cene i uslovi postavljaju se od strane vlasnika.

Mladi stručnjaci u akciji

Kompanija City Expert je osnovana 2015. godine od strane šest mladih stručnjaka.

Igor Jović, Darko Luković,Milan Todorović, Stefan Stojanović, Boris Prpić i Darko Krsmanović uspeli su da za manje od godinu dana dođu u kontakt sa 35.000 korisnika ovog web sajta za izdavanje i prodaju nekretnina.

Poverenje vlasnika i zadovoljni korisnici su ono što ih motiviše da budu predani svom poslu, da opravdaju poverenje koje su stekli i nastave da pomeraju granice poslovanja u Srbiji.

Izvor: Gdeinvestirati.com
Previous Mark Zuckerberg - čovek koji svaki dan zarađuje 4,4 miliona dolara
Next Philips sa 25 odsto akcija ide u inicijalnu javnu ponudu

You might also like

Najvažnije vesti 0 Comments

AIK banka deli dividendu iz neraspoređene dobiti

AIK banka podeliće dividendu iz neraspoređene dobiti u iznosu od 3,4 mlrd dinara. Vlasnici običnih akcija dobiće 390 dinara po akciji.

Najvažnije vesti 0 Comments

Svetska banka: Još krupnih zadataka pred Srbijom

Srbija je protekle godine menjala zakone i sprovela 28 reformi, a rezultat su bolji uslovi poslovanja i četiri mesta bolja pozicija na rang listi 190 zemalja sveta po lakoći poslovanja

Zemljište 0 Comments

Cene nekretnine u Republici Srpskoj miruju: Prijedor najjeftiniji, Trebinje najskuplje

Najjeftiniji krov nad glavom u Republici Srpskoj trenutno se može obezbediti u Prijedoru, dok će najviše novca za nekretninu morati da izdvoje oni koji žele da kupe u Trebinju.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply