City Expert: Kako do stana bez provizije?

City Expert: Kako do stana bez provizije?

Kako se u Srbiji sve više popularizuje preduzetništvo, uvezivanje zanimanja i dobra biznis ideja su samo preduslovi za dobar početak uspešnog poslovanja.

Kompanija City Expert je pokrenula inovativan način u posredovanju pri prodaji i izdavanju nekretnina. Osobe koje žele da kupe ili iznajme nekretninu, to mogu učiniti putem web sajta.

Era digitalne komunikacije nameće dinamičan tempo života. Prema poslednjim istraživanjima, internet u Srbiji koristi više od 4 miliona građana, tj. 55% stanovništva. Šest mladih osnivača ove kompanije su se dosetili da naprave web sajt sa najpreglednijom ponudom stanova na tržištu.

Osoba koja traži stan prvo može da pogleda nekretninu preko kvalitetnog videa koji se nalazi na sajtu, a koji stvara osećaj kao da se već tamo nalazite. Na sajtu se, takođe, može informisati o prosečnoj visini troškova i komunalija i pogledati celokupan enterijer.

Web sajt Cityexpert.rs služi za iznajmljivanje i kupovinu nekretnina bez provizije, a cene i uslovi postavljaju se od strane vlasnika.

Mladi stručnjaci u akciji

Kompanija City Expert je osnovana 2015. godine od strane šest mladih stručnjaka.

Igor Jović, Darko Luković,Milan Todorović, Stefan Stojanović, Boris Prpić i Darko Krsmanović uspeli su da za manje od godinu dana dođu u kontakt sa 35.000 korisnika ovog web sajta za izdavanje i prodaju nekretnina.

Poverenje vlasnika i zadovoljni korisnici su ono što ih motiviše da budu predani svom poslu, da opravdaju poverenje koje su stekli i nastave da pomeraju granice poslovanja u Srbiji.

Izvor: Gdeinvestirati.com
Previous Mark Zuckerberg - čovek koji svaki dan zarađuje 4,4 miliona dolara
Next Philips sa 25 odsto akcija ide u inicijalnu javnu ponudu

You might also like

Najvažnije vesti 0 Comments

MMF: Rast BDP-a u Srbiji 2,5 odsto do kraja godine

Šef Kancelarije Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) u Srbiji Sebastijan Sosa izjavio je danas da bi rast bruto društvenog proizvoda (BDP) u Srbiji do kraja godine trebalo da iznosi 2,5 odsto.

Društvo 1Comments

Ko izgubi dokumente, nove plaća tri puta skuplje

Tri puta skuplje će biti vađenje lične karte za svakoga ko izgubi istu nego kad regularno uzima taj dokument, piše Blic.

Banke i finansije 0 Comments

NBS: Referentna kamatna stopa ostaje ista

Izvršni odbor Narodne banke Srbije (NBS) odlučio je danas da referentnu kamatnu stopu zadrži na nivou od 3,5 odsto, saopštila je NBS.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply