Comtrade napravio softver za avio-kompaniju Ryanair

Comtrade napravio softver za avio-kompaniju Ryanair

Comtrade, beogradska IT kompanija, napravila je za irskog niskotarifnog avio-prevoznika Ryanair softver za novi sistem planiranja putovanja, koji može da popuni četiri boinga 737 za jedan minut.

Posle 36.000 inženjer-časova rada i testiranja lansirana je “booking and travel” platforma pod nazivom “myRyanair”, koja je bazirana na korisnikovom ličnom profilu, saopšteno je danas iz Comtradea.

Aplikacija omogućava korisnicima da selektuju najpoželjnije opcije putovanja, ali i obezbeduje sigurnost ličnih informacija i placanja, jednostavnu pretragu Ryanairovih 1.800 avio-linija, bržu rezervaciju karata i lakše čekiranje na aerodromu. 

Tako “myRyanair” asistira tokom celog putovanja, od personalizovanih saveta u vezi sa odmorom do nuđenja opcija koje štede novac. U aprilu 2016. ova platforma je ušla u uži izbor za nagradu “Private Sector Project of the Year”  na godišnjoj manifestaciji “Tech Excellence Awards”, navodi se u saopštenju.

Izvor: GdeInvestirati/Tanjug

Previous Eurobank ostvarila povećanje dobiti u 2015.
Next Smrt majke Jugovića: Zašto je sistem kaznio učenicu?

You might also like

Xiaomi planira da otvori 2000 novih prodavnica

Xiaomi u nekoliko idućih godina želi značajno da poveća opseg poslovanja na globalnom tržištu pametnih telefona i drugih uređaja.

Svetske berze 0 Comments

Akcije Tesle i tehnički u fazi korekcije nakon novog pada od 5 odsto

Nakon što su krajem juna akcije Tesle zabeležile istorijski maksimum, u međuvremenu su izgubile na vrednosti više od 20%, usled zabrinutosti investitora oko rezultata prodaje, pojačane konkurencije i bezbednosti njegovih

Transport 0 Comments

Samsung pregovara sa Fiatom o preuzimanju ogranka Magneti Marelli

Južnokorejska kompanija Samsung electronics je u poodmakloj fazi pregovora sa kompanijom Fiat Chrysler Automobili o preuzimanju dela ili celokupnog poslovanja proizvođača auto-delova Magneti Marelli.

1 Comment

  1. LAUFER
    May 13, 19:47 Reply
    jesu je pravili na ASP.net? kuku lele kad to krene da im puca kad svi nagrnu!

Leave a Reply