EPS: Sa pet potpisanih ugovora stabilnost kompanije obezbeđena

EPS: Sa pet potpisanih ugovora stabilnost kompanije obezbeđena

Ugovore sa pet preduzeća u ukupnoj vrednost 1,8 milijardi dinara potpisao je vršilac dužnosti direktora “Elektroprivrede Srbije” Milorad Grčić, i njima se obezbeđuju usluge za ogranak “Termoelektrane i kopovi Kostolac”, saopšteno je danas iz EPS-a.

Ugovori su potpisani sa preduzećima Autotransport, Georad, Proizvodnja, remont i montaža mašina i opreme i “Kostolac – usluge”.

“Ovi ugovori sa pouzdanim partnerima garantuju stabilnost EPS-u i obezbeđuju posao za zaposlene u tim preduzećima. EPS-ov ogranak ‘TE-KO Kostolac’ sada može da računa na sigurno obavljanje važnih poslova, poput remonta i održavanja mehanizacije i drenažnih sistema, geoloških radova, kao i obezbeđenja i prevoza”, rekao je Grčić.

Foto:rs.n1info.com

Foto:rs.n1info.com

Kako je naglasio, dodatne garancije i sigurnost EPS-u daje i Vlada Srbije, koja će kao vlasnik, usvajati plan poslovanja i završni račun za svako od ovih preduzeća pojedinačno.

Ugovori su potpisani za usluge prevoza zaposlenih, robe i materijala, angažovanje pomoćne mehanizacije i održavanja vozila, kao i usluge remonta i tekućeg održavanja osnovne rudarske mehanizacije i termoenergetskih postrojenja.

Potpisivanjem ugovora obezbeđena je i izrada i dorada mašinskih delova u termoelektranama u Kostolcu, usluge obezbeđenja objekata, održavanje i rukovanje drenažnim sistemima na površinskim kopovima, kao i geološki radovi.

Izvor: GdeInvestirati/Blic
Previous Azijske berze pale, slabiji dolar
Next Zbog korupcije godišnje nestane više od dva odsto svetskog bogatstva

You might also like

Automattic zatvara kancelarije, zaposleni neće da dođu na posao

Kao što ste pretpostavljali kompanija Automattic vlasnik WordPress-a ima savršene kancelarije za rad u San Francisku sa solarnim plafonom, bibliotekom, igraonicom. Šta više poželeti od radnog prostora?

Najvažnije vesti 0 Comments

Izrael raspisao tender za eksploataciju nafte i gasa

Izraelske vlasti su danas formalno otvorile javno nadmetanje za dodelu dozvola za eksploataciju nafte i gasa u 24 nova bloka u Sredozemnom moru.

Kompanije 0 Comments

Prošle godine 5.834 falsifikovane novčanice

Narodna banka Srbije je otkrila 5.834 komada falsifikovanih dinarskih novčanica u periodu januar-decembar 2017. godine.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply