Danas: Dačić možda novi ministar odbrane

Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić najverovatnije će biti u novom sazivu vlade i moguće je da će preuzeti ministarstvo odbrane, piše beogradski Danas u izdanju od četvrtka, pozivajući se na izvore bliske vladajućoj Srpskoj naprednoj stranci premijera Aleksandra Vučića.

Kako list navodi, neizvesno je da li će se još neko od socijalista osim Dačića, dosadašnjeg ministra spoljnih poslova, naći među ministrima u novoj vladi.

Po navodima upućenih izvora, zvaničnoj Moskvi je važno da socijalisti budu u vladi i da funkcioner SPS-a Dušan Bajatović ostane na čelu Srijagasa.

Izvori bliski Danasu takodje tvrde da će predsednik Pokreta socijalista i dosadašnji ministar za rad, zapošljavane, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin ostati na istoj funkciji.

Izvor:Beta/Danas

Previous Zbog korupcije godišnje nestane više od dva odsto svetskog bogatstva
Next Disney razočarao uprkos uspehu na blagajnama bioskopa

You might also like

Energetika i naftna industrija

Raspisan tender za RTB Bor

Ministarstvo privrede objavilo je javni poziv za izborstrateškog investitora za Rudarsko-topioničarski basen Bor, a rok za podnošenje prijava je 20. avgust.

Politika

Sebastian Kurz: Austrija se zalaže za brži napredak Srbije ka EU

Povodom današnjeg Samita o zapadnom Balkanu, ministar inostranih poslova Austrije Sebastian Kurz ocenio je da je cilj da se postigne dalji konkretni napredak u oblasti prekogranične saradnje u oblasti infrastrukture,

Najvažnije vesti

JP Ada Ciganlija: Raspisan konkurs za prodajna mesta, rok 24. april

JP “Ada Ciganlija” nastavlja da raspisuje konkurse pred letnju sezonu. Ovoga puta, zainteresovani će imati priliku da se nadmeću za osam lokacija za prodaju kokica ili pečenog krompira, kozmetike i