Ikea traži radnike za novu robnu kuću u Srbiji

Ikea traži radnike za novu robnu kuću u Srbiji

Švedski proizvođač nameštaja “Ikea” saopštio je da je počeo traži radnike za prvu robnu kuću u Srbiji, koja bi trebalo da bude otvorena na leto iduće godine.

Kako se navodi, “Ikea” je raspisala konkurs za 10 radnih mesta u robnoj kući u Bubanj potoku i centralnoj kancelariji kompanije za jugoistočnu Evropu u Beogradu.

Švedska kompanija traži radnike za sektore ljudskih resursa, odnosa sa kupcima, unutrašnjeg dizajna, grafičkih komunikacija, veb komunikacija, logistike, prodaje i sektora hrane, a sledeći konkursi, kako navode, očekuju se na jesen.

Kamen temeljac za prvu robnu kuću “Ikee” u Srbiji na lokaciji Bubanj potok u Beogradu položen je 14. aprila, a tada je najavljeno da će tu biti zaposleno 300 ljudi.

Investicija “Ikee” u prvu robnu kuću u Srbiji je 70 miliona evra. Prostiraće se na više od 30.000 kvadratnih metara, imaće 1.500 parking mesta, restoran sa više od 500 mesta, bistro, prodavnicu švedske hrane i igraonicu.

Izvor:RTS
Previous Kineski He Steel podneo zahtev za preuzimanje Železare Smederevo
Next Britanci podeljeni oko statusa u EU, 20 odsto još nije odlučilo kako će glasati

You might also like

Karijera

Sajam zapošljavanja u Novom Sadu – šansa za 1.200 radnih mesta

Grad Novi Sad i Filijala Novi Sad Nacionalne službe za zapošljavanje organizuju 17. novembra Sajam zapošljavanja u novosadskom SPENS-u.

Preduzetništvo

PKS pozvala zainteresovane da se prijave za obuku upravnika stambenih zgrada

Privredna komora Srbije (PKS) pozvala je danas građane zainteresovane da postanu profesionalni upravnici stambenih zgrada, da se prijave za obuku, polože ispit i steknu licencu.

Karijera

Austrija traži radnike, osnovni uslov poznavanje nemačkog jezika

Kuvari u Austriji mogu mesečno da zarade i od 1.600 do 1.900 evra neto plate u zimskoj sezoni, a sobarice oko 1.400 evra.