Amerikanac na lutriji osvojio 400 miliona dolara

Amerikanac na lutriji osvojio 400 miliona dolara

Džekpot američke lutrije “Powerball” u iznosu od Preko 400 miliona dolara izvučen je u Nju Džerziju, saopšteno je iz lutrije.

Karta sa pobedničkom kombinacijom, vredna 429,6 miliona dolara, kupljena je u okrugu Merker u Nju Džerziju. Pobednička kombinacija bila je 5-25-26-44-66, a “Powerball” broj je bio 90.

Portparolka američke lutrije Kelly Cripe rekla je da tačna adresa na kojoj je karta kupljena neće biti objavljena sve dok se ne okončaju sve bezbednosne procedure, kao i da bi lokacija mogla da bude objavljena najranije u ponedeljak.

Foto: helikopterski novac

Foto: helikopterski novac

“Osvajanje džekpota je događaj koji može da vam promeni život. Čestitamo srećnom dobitniku i prodavcu koji mu je prodao srećku. Nestrpljivo čekamo da nam se dobitnik javi”, rekla je direktorka lutrije Carole Hedinger.

Ovo nije prvi put da milionski dobitak američke lutrije ode u Nju Džerzi, pobednička srećka vredna preko 380 miliona dolara izvučena je u istom okrugu 2013. godine.

Nagradna igra “Powerball” igra se u 44 savezne države u SAD, u Portoriku i na Devičanskim ostrvima, a šanse za osvajanje glavne nagrade bile su jedan prema 292,2 miliona.

Izvor: GdeInvestirati/Beta
Previous Kanada ima samo 7 a Srbija 30 banaka
Next Za rekonstrukciju Narodnog muzeja u Beogradu Republika Srbija izdvojila 824 miliona dinara

You might also like

Društvo 0 Comments

Turisti za vreme praznika doneli Srbiji milijardu evra

Procenjuje se da je više od 110.000 stranih turista za vreme novogodišnjih praznika posetilo Beograd.

Društvo 0 Comments

Uradi selfie i osvoji put u Prag!

  OKTOPOD TRAVEL VAM  POKLANJA PUTOVANJE U PRAG ZA DVOJE 12-16.05.2016. Oktopod Travel nudi poklone za top 10 NAJVIŠE lajkovanih selfie-a!   Sve što treba da uradite je da instalirate

Društvo 0 Comments

Grad gde taksi košta 1,5 dolara

Mnoge stvari u Rusiji su postale jeftinije za strance zbog pada rublje, pa vas vožnja po Moskvi može koštati 1,5 dolara.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply