Veći prihodi Alibabe za 39%

Veći prihodi Alibabe za 39%

U kvartalu koji je završio 31. marta prihodi firme dosegli su 3,7 milijardi dolara. U istom prošlogodišnjem razdoblju iznosili su 2,7 milijardi dolara.

Najveća kineska internet trgovina, Alibaba, objavila je kako su joj prihodi u četvrtom kvartalu porasli 39 posto zahvaljujući porastu obima prodaje, prenosi Reuters.

Prihodi firme u kvartalu koji je završio 31. marta porasli su na 3,7 milijardi dolara. U istom prošlogodišnjem razdoblju iznosili su 2,7 milijardi dolara. Ukupna vrednost robe protrgovane preko Alibabine platforme porasla je 24 posto na 113 milijardi dolara.

Neto prihod pripisiv akcionarima dostigao je 832 miliona dolara ili 33 centa po akciji.

Izvor: GdeInvestirati/Banka.hr
Previous Novi Fiat - nova radna mesta
Next Pokrenut stečaj u EI Niš

You might also like

Kompanije

Etiopija leži na depozitima dragog kamena

Etiopski geološki institut (EGS) locirao je osam potencijalnih nalazišta dragog kamena i rude gvožđa u prvoj polovini godine.

Transport

Air Serbia: Više od 100.000 sedišta za jeftinije letove

Air Serbia, nacionalna aviokompanija Republike Srbije, u okviru svoje nove promotivne akcije za ranu kupovinu aviokarata nudi povoljne cene za putovanja u periodu od 10. septembra do 15. decembra, navodi

Kompanije

Napred objavio nameru za preuzimanje EP Opreme i EP Industrije

Nakon što je prošle nedelje uspešno okončao ponudu za preuzimanje Energoprojekt holdinga, u kojem je stekao kontrolni paket do 52% akcija, Napred razvoj je objavio nameru za preuzimanje preostalih akcija