Veći prihodi Alibabe za 39%

Veći prihodi Alibabe za 39%

U kvartalu koji je završio 31. marta prihodi firme dosegli su 3,7 milijardi dolara. U istom prošlogodišnjem razdoblju iznosili su 2,7 milijardi dolara.

Najveća kineska internet trgovina, Alibaba, objavila je kako su joj prihodi u četvrtom kvartalu porasli 39 posto zahvaljujući porastu obima prodaje, prenosi Reuters.

Prihodi firme u kvartalu koji je završio 31. marta porasli su na 3,7 milijardi dolara. U istom prošlogodišnjem razdoblju iznosili su 2,7 milijardi dolara. Ukupna vrednost robe protrgovane preko Alibabine platforme porasla je 24 posto na 113 milijardi dolara.

Neto prihod pripisiv akcionarima dostigao je 832 miliona dolara ili 33 centa po akciji.

Izvor: GdeInvestirati/Banka.hr
Previous Novi Fiat - nova radna mesta
Next Pokrenut stečaj u EI Niš

You might also like

Kompanije 0 Comments

Air Serbia: Boston i San Francisko uvršteni u code – share destinacije

Proširivanjem code – share sporazuma sa avio-kompanijom AirBerlin, nacionalna avio-kompanija Air Serbia će putnicima iz naše zemlje omogućiti letove sa samo jednim presedanjem do pet destinacija u Sjedinjenim Državama, uključujući Boston i San

WhatsApp ne briše u potpunosti izbrisane razgovore

Jonathan Zdziarski je bezbednosni stručnjak, računarski forenzičar i istraživač, koji je na svom blogu objavio analizu postupanja WhatsApp-a s izbrisanim razgovorima.

Akcionari Bambija bez dividende i ove godine

Nadzorni odbor požarevačkog konditora Bambi zakazao je redovnu skupštinu akcionara za 24. jun tekuće godine, a na dnevnom redu su uobičajene odluke, uključujući usvajanje godišnjeg finansijskog izveštaja i donošenje odluke

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply