Novi Fiat – nova radna mesta

Novi Fiat – nova radna mesta

Lansiranje novog Fiatovog sedana “Alfa romeo Giulia” otvoritiće 3.400 radnih mesta u Italiji, zadovoljno je rekao italijanski premijer Matteo Renzi.

Lansiranje novog sedana će ukazati i na ekonomske potencijale zemlje, dodao je on. Proizvodnja automobila će, kako je rekao, pomoći italijanskoj ekonomiji, koja se već godinama bori sa poteškoćama, prenosi agencija AP.

Četiri nova sedana, pod oznakom “Giulia”, parkirana su u dvorištu sedišta vlade u Rimu, a taj model je, kako navodi AP, od ključnog značaja za nastojanja FCA da poveća proizvodnju u Italiji namenjenu izvozu.

FCA je u poslednje vreme smanjio ulaganja u Alfa romeo, pre svega zbog slabosti u kineskoj ekonomiji. Međutim, generalni direktor FCA Sergio Marchionne je ove nedelje izrazio uverenje da Kina poseduje “realno i živo tržište” za Alfa romeo.

Izvor: GdeInvestirati/Tanjug
Previous Konačni rezultati izbora: 12 lista u novom sazivu parlamenta
Next Veći prihodi Alibabe za 39%

You might also like

Najvažnije vesti 0 Comments

Letovi RyanAir-a uskoro iz Srbije

RyanAir, najjeftinija avio-kompanija na svetu iz Irske, potpisiće danas ugovor sa niškim aerodromom “Konstantin Veliki”.

Energetika i naftna industrija 0 Comments

OPEC ne želi cenu nafte veću od 60 dolara?

Saudijska Arabija i nekoliko drugih najvećih proizvođača, poput UAE, Kuvajta i Katara, žele cenu nafte oko 60 dolara po barelu do kraja ove godine, navodi Reuters pozivajući se na nekoliko

Industrija 0 Comments

L’Oreal prodaje The Body Shop za milijardu evra

Francuski kozmetički div L’Oreal prodaće svoj lanac prodavnica The Body Shop za milijardu evra.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply