Aerodrom Nikola Tesla: Nastavljen pad broja putnika i u aprilu

Aerodrom Nikola Tesla: Nastavljen pad broja putnika i u aprilu

Beogradski Aerodrom „Nikola Tesla“ nastavio je trend pada broja putnika i tokom aprila, pokazuju podaci o prometu saobraćaja koji je objavila ova kompanija.

Aerodrom je tokom aprila uslužio 365.335 putnika što je smanjenje od 4,2 odsto u odnosu na isti mesec prošle godine, uprkos rastu broja avio-operacija za 5,4 odsto na 4.980.

U prva četiri meseca, Aerodrom je uslužio 1,2 miliona putnika što je pad od 2,7 odsto u odnosu na isti period 2015.

Tokom aprila nastavljena je ekspanzija prometa robe koji je povećan za 64,2 odsto, dok je promet pošte uvećan za 17,4 odsto.

Akcije Aerodroma od početka godine predstavljaju jednog od najvećih gubitnika na Beogradskoj berzi sa padom vrednosti od oko 24 odsto.

Izvor: WISEBroker.rs
Previous Sve manje radnih mesta u SAD
Next Konsolidovani gubitak Tigra smanjen na 505 miliona dinara

You might also like

Kompanije 0 Comments

George Clooney prodao kompaniju za proizvodnju tekile za milijardu dolara

Holivudska zvezda George Clooney prodao je Diageu kompaniju za proizvodnju tekile Casamigos kojoj je bio suosnivač po ceni od milijardu američkih dolara.

Kompanije 0 Comments

Amazon korisnicima vraća 70 miliona dolara

U skladu sa odlukom američkog suda, tokom 2016. godine Amazon je dužan da vrati novac korisnicima čija su deca, zahvaljujući nejasno definisanom procesu kupovine unutar aplikacija, izazvala nepredviđene troškove svojim roditeljima.

Preduzetništvo 0 Comments

Raspisan konkurs za podsticajna sredstva za reciklere za 2016. godinu

Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine Srbije raspisalo je danas konkurs za dodelu podsticajnih sredstava za 2016. godinu, za reciklere i proizvođače kesa, koja će biti isplaćena iz budžeta za

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply