Telekom Srbija zapošljava mlade inženjere

Telekom Srbija zapošljava mlade inženjere

Kompanija Telekom Srbija raspisala je konkurs u kom traže mlade inženjere telekomunikacionih tehnologija da se prijave za 40 radnih mesta u toj kompaniji.

Konkurs za prijem novih inženjera za realizaciju razvoja, implementaciju i održavanje softverskih i sistemskih rešenja i IT servisa u ovoj kompaniji otvoren je do 13. maja, navodi se u saopštenju.

Konkurs se realizuje u saradnji sa Centrom za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu a namenjen je mladima sa stečenom diplomom osnovnih akademskih studija u oblasti informacionih tehnologija na Elektrotehničkom fakultetu, Fakultetu organizacionih nauka, Matematičkom, Saobraćajnom i srodnim fakultetima.

Traže se mladi ljudi sa visokim obrazovanjem stečenim u oblasti informacionih sistema i tehnologija koji su spremni za rad u dinamičnom okruženju, otvoreni za nova iskustva, za kontinuirano učenje i usavršavanje svojih znanja i veština, navodi se u saopštenju Telekoma Srbija.

Vaš CV možete poslati na posao@telekom.rs.

Izvor: GdeInvestirati/B92
Previous Lenovo sa novim startupom ulaže u nove firme
Next Dobit AIK banke u prvom kvartalu skočila na 1,7 milijardi dinara

You might also like

IT

Apple planira da prebaci proizvodnju u SAD

Apple je zatražio odgovore od svojih dobavljača iz Kine da li je izvodljivo da prebace proizvodnju u SAD, izveštava japanski Nikkei Report.

Kompanije

OMV i Gasprom na pragu velikog dogovora

Generalni direktor austrijskog naftnog koncerna OMV Rayner Zele uveren je da će do kraja godine biti postignut dogovor oko razmene udela OMV u naftnim i gasnim poljima u Severnom moru

IT

Facebook i Google dominiraju na listi najpopularnijih aplikacija u 2016.

Kompanija Nielsen pripremila je listu najpopularnijih aplikacija za mobilne uređaje koje su koristili američki korisnici tokom 2016. godine.