Ponovljeni izbori: Do 16 časova glasalo 27,81 odsto građana

U Srbiji je danas do 16 časova na glasanje za ponovljene parlamentarne izbore na 15 biračkih mesta izašlo 27, 81 odsto (5.460) građana, a glasanje protiče bez problema, saopštila je danas posmatračka misija “Crta – građani na straži”.

Oni su podsetili da je izlaznost u 16 časova 24. aprila bila 39,6 odsto.

Ukupan broj građana koji mogu da glasaju na ponovljenim izborima je 19.631.

Ponovno glasanje održava se na 15 biračkih mesta – na pet u Nišu, na po dva biračka mesta u Beogradu, ; Vranju i Jagodini, i na po jednom u Bačkoj Topoli, Sremskim Karlovcima, Kladovu i Užicu.

Republička izborna komisija (RIK) saopštila je da su svа birаčkа mestа nа kojimа se danas ponаvljаju izbori zа nаrodne poslаnike otvorenа nа vreme u 7.00 čаsovа i glаsаnje će trаjаti do 20.00 čаsovа.

“Izbori nа 15 birаčkih mestа se odvijаju u potpunom redu i bez uočenih neprаvilnosti”, saopšteno je iz RIK-a.

Izbori se od jutros u 7.00 ponavljaju na pet biračkih mesta u Nišu, na po dva mesta u Beogradu, Vranju i Jagodini, kao i na po jednom u Užicu, Bačkoj Topoli, Sremskim Karlovcima i Kladovu.

Izvor:RTV
Previous Hrvatska opet blokirala otvaranje poglavlja 23
Next Netanjahu: Izrael će prihvatiti poziv NATO da otvori stalnu kancelariju u Briselu

You might also like

Društvo 0 Comments

Vuk Jeremić i dalje u trci za mesto generalnog sekretara UN

Bivši šef srpske diplomatije Vuk Jeremić i dalje je u trci za mesto generalnog sekretara UN, pošto je u četvrtom krugu glasanja u Savetu bezbednosti dobio podršku devet članica, dok

Društvo 0 Comments

Veliko interesovanje poslodavaca za podsticaje zapošljavanja

Direktor Nacionalne službe za zapošljavanje Zoran Martinović kaže da je na evidenciji od početka godine deset odsto manje nezaposlenih lica nego u istom periodu prošle godine.

Industrija 0 Comments

Aleksandar Antić: Do 2020. biće otvoreno 7 novih rudnika

Do 2020. godine u Srbiji će biti otvoreno čak sedam rudnika. Samim tim prihod od rudarstva biće povećan na čak pet odsto BDP, a biće otvoreno nekoliko hiljada novih radnih

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply