Skupština Komercijalne banke zakazana za 24. maj

Skupština Komercijalne banke zakazana za 24. maj

Upravni odbor Komercijalne banke zakazao je redovnu skupštinu kompanije za 24. maj, a na dnevnom redu je odluka o usvajanju strategije i biznis plana za period 2016-2018. godina, te odluka o usvajanju običnih i konsolidovanih finansijskih izveštaja banke.

Kao što je poznato, Komercijalna banka je prošle godine zabeležila gubitak pa će akcionari odlučivati o njegovom pokrivanju, te o raspoređivanju neraspoređenog dela dobitka iz ranijih godina na ime dividende za preferencijalne akcije.

Komercijalna će u četvrtak, 28. aprila, objaviti godišnje i konsolidovane izveštaje za prošlu godinu, u kojoj je, usled otpisa plasmana, zabeležen gubitak od 6,3 milijarde dinara.

Izvor: WISEBroker.rs
Previous Goša Montaža isključena iz indeksne korpe
Next Švedska: Snažan rast tržišta nekretnina nastavljen i u prvom kvartalu 2016.

You might also like

Kompanije

Samsung kupio kompaniju Harman International Industries za 8 milijardi dolara

Bez obzira na svoj eksplozivni rast, Samsung je uglavnom preferirao da kupuje manje startup kompanije ili da sam razvija određene tehnologije.

Kompanije

AIK banka preuzela Alpha banku, vraća se ime Jubanka

Ugovor o preuzimanju 100% akcija Alpha Bank Srbije u vlasništvo AIK Banka a.d. Beograd potpisan je juče u sedištu Alpha Bank Srbija u Beogradu.

Kompanije

Elektronsko podnošenje zahteva za detašman – novi digitalni servis PKS

Predstavnici domaćih građevinskih kompanija koji nameravaju da pošalju radnike na gradilišta u Nemačku zahteve za detašman, Privrednoj komori Srbije, mogu da podnesu i elektronski preko portala eUsluge.