Soliter Beobanke na Zelenom vencu konačno dobija vlasnika

Soliter Beobanke na Zelenom vencu konačno dobija vlasnika

Soliter Beobanke na Zelenom vencu će verovatno naći kupca, posle pet neuspešnih pokušaja prodaje.

Šest potencijalnih kupaca se javilo, a najzainteresovaniji je jedan veliki lanac hotela. Početna cena za zgradu od 13 spratova i 5 nivoa je 3,2 miliona evra.

– Interesovanje je zadovoljavajuće, investitori se svakodnevno javljaju i trenutno imamo šest zainteresovanih iz celog sveta – rekao je Milutin Folić, gradski arhitekta. Rekao je i da su neki od razgovora već obavljeni, dok drugi tek slede.

Ova nekretnina, od 8.532 kvadrata, zbog atraktivne lokacije, može da ima više namena. Ipak, potrebni su ogromni radovi obnove na njoj. Bivša zgrada Beobanke sagrađena je 1960. Nagrađivana je šest puta godišnjom nagradom za arhitekturu.

Izvor: GdeInvestirati/SrbijaDanas
Previous Stanovi u potkrovlju najpristupačniji po ceni
Next Kina našla spas za oporavak ekonomije

You might also like

Najvažnije vesti 0 Comments

Stigle dve ponude za kupovinu Galenike

Za kupovinu Galenike stigle su dve ponude do isteka tenderskog roka, ali će se razmatrati i ponude koje su do tada poslate poštom, rečeno je u Vladi Srbije.

Industrija 0 Comments

Simens kupuje američki Mentor graphics

Nemačka kompanija Siemens za 4,5 milijardi dolara kupuje američku kompaniju specijalizovanu za softver za projektovanje kompjuterskih čipova, Mentor graphics.

Banke i finansije 0 Comments

Konsolidovani gubitak Komercijalne banke 2,7 milijardi dinara

Beogradska Komercijalna banka objavila je konsolidovane finansijske izveštaje za prvih šest meseci koji osim poslovanja matične kompanije obuhvataju podružnice u Crnoj Gori i BiH, te društvo za upravljanje investicionim fondovima

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply