Letovi RyanAir-a uskoro iz Srbije

Letovi RyanAir-a uskoro iz Srbije

RyanAir, najjeftinija avio-kompanija na svetu iz Irske, potpisiće danas ugovor sa niškim aerodromom “Konstantin Veliki”.

To je šesta low cost kompanija koja leti iz Srbije, a pored WizzAir-a, druga koja će ubuduće leteti sa niškog aerodroma. WizzAir sada leti ka Bazelu i Malmeu, a uskoro će i ka Dortmundu u Nemačkoj. Osim njih, sa beogradskog aerodroma lete i EasyJet za Ženevu,  Air Cairo za Hurgadu, Pegasus za Istanbul i Norvegian za Oslo.

Međutim, još se ne zna gde ova kompanija želi da prevozi putnike. Prema saznanjima “Blica”, u Direktorat za civilno vazduhoplovstvo još nije stigao spisak destinacija za koje je “RyanAir” zainteresovan. I kada to budu uradili, za željene destinacije će morati prvo da dobiju dozvolu od Direktorata.

Ova kompanija je inače poznata kao najjeftiniji avio-prevoznik na svetu i njene karte mogu da se kupe i za samo nekoliko evra, dok se u promotivnim kampanjama mogu naći i besplatno uz plaćanje avio-taksa.

Ono što, međutim, često zameraju ovom avio-pevozniku, ali i svim ostalim lou kost je nizak kvalitet usluge i skriveni troškovi, tako da često uz kartu koja košta 40 evra doplatite još 60 za prtljag.

Izvor: GdeInvestirati/Blic
Previous Wall Street zabeležio skok drugi dan zaredom
Next Saxo objavila trojni sporazum sa Wallstreet CN-om i LeanWorkom

You might also like

Politika 0 Comments

Ramuš Haradinaj pušten na uslovnu slobodu

Bivši haški optuženih i predsednik Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradniaj pušten je danas na uslovnu slobodu, potvrdio je advokat Haradinaja Arianit Koci.

Kompanije 0 Comments

Toyota investira u projekat letećih automobila

Japanska kompanija Toyota uložila je oko 350.000 dolara u leteće automobile, tačnije u projekat naziva Skydrive.

Najvažnije vesti 0 Comments

POGLED IZ ŽENSKOG UGLA: Kako pronaći životnog partnera preko interneta

Iako smo upoznavanje preko Interneta najčešće mogli da vidimo u Američkim filmovima, ova metoda pronalaženja partnera je sve više prisutna i kod nas. Kao i sve što je u vezi

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply