Letovi RyanAir-a uskoro iz Srbije

Letovi RyanAir-a uskoro iz Srbije

RyanAir, najjeftinija avio-kompanija na svetu iz Irske, potpisiće danas ugovor sa niškim aerodromom “Konstantin Veliki”.

To je šesta low cost kompanija koja leti iz Srbije, a pored WizzAir-a, druga koja će ubuduće leteti sa niškog aerodroma. WizzAir sada leti ka Bazelu i Malmeu, a uskoro će i ka Dortmundu u Nemačkoj. Osim njih, sa beogradskog aerodroma lete i EasyJet za Ženevu,  Air Cairo za Hurgadu, Pegasus za Istanbul i Norvegian za Oslo.

Međutim, još se ne zna gde ova kompanija želi da prevozi putnike. Prema saznanjima “Blica”, u Direktorat za civilno vazduhoplovstvo još nije stigao spisak destinacija za koje je “RyanAir” zainteresovan. I kada to budu uradili, za željene destinacije će morati prvo da dobiju dozvolu od Direktorata.

Ova kompanija je inače poznata kao najjeftiniji avio-prevoznik na svetu i njene karte mogu da se kupe i za samo nekoliko evra, dok se u promotivnim kampanjama mogu naći i besplatno uz plaćanje avio-taksa.

Ono što, međutim, često zameraju ovom avio-pevozniku, ali i svim ostalim lou kost je nizak kvalitet usluge i skriveni troškovi, tako da često uz kartu koja košta 40 evra doplatite još 60 za prtljag.

Izvor: GdeInvestirati/Blic
Previous Wall Street zabeležio skok drugi dan zaredom
Next Saxo objavila trojni sporazum sa Wallstreet CN-om i LeanWorkom

You might also like

Sledeće godine China Mobile započinje testiranje 5G mreža

Prema izvorima iz same industrije, jedan od tri kineska telekomunikacijska operatera, China Mobile, sledeće godine započeće s testiranjem 5G komunikacionih mreža.

Prehrambena industrija 0 Comments

Sarajevska pivara: Polugodišnja dobit na nivou prošlogodišnje

Sarajevska pivara ostvarila je na polugodištu neto dobit od 891 hiljadu KM, što je na nivou prošlogodišnjeg finansijskog rezultata. 

Uprava Samsunga razmatra podelu kompanije

Korejski dnevni list Seoul Economic Daily, pozivajući se na neimenovane izvore, u ponedeljak je objavio da Samsung razmatra razdvajanje te kompanije na dva dela.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply